RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Nick Potts / Pa Photos / NTB scanpix

Nå er han klar for Premier League

Sist oppdatert:
Klubben bekrefter at de selger fransk landslagsspiller.

Newcastle har blitt enig med Montpellier om en overgangssum for forsvarsspilleren Mapou Yanga-Mbiwa.

Det bekreftet den regjerende franske seriemesteren tirsdag. Newcastle er også blitt enig med Yanga-Mbiwa om hans personlige avtale. Dermed gjenstår kun den obligatoriske legesjekken før 23-åringen er klar for engelskmennene.

Det er ikke opplyst hvor mye Montpellier får for Yanga-Mbiwa, som forlenget sin kontrakt med klubben i fjor sommer fram til 2015. Et av vilkårene var at Montpellier ikke skulle stå i veien om det tikket inn en akseptabelt bud.

Yanga-Mbiwa debuterte for det franske landslaget forrige sesong. Både Arsenal og Milan var angivelig interessert i å hente forsvareren.

Newcastle har i tillegg kommet til enighet med Nancy om en overgang for Massadio Haidara, som også er en forsvarsspiller. Den franske toppklubben får 4 millioner euro (30 mill. kroner) for 20-åringen.

Etter en sterk femteplass forrige sesong, har Newcastle slitt tungt i Premier League denne sesongen. Klubben fra Nordøst-England er kun to poeng unna nedrykksplass etter 23 seriekamper. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere