RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UNITED-KLAR: Ander Herrera har kjøpt seg ut av kontrakten med Athletic Bilbao og er klar for Manchester United.
UNITED-KLAR: Ander Herrera har kjøpt seg ut av kontrakten med Athletic Bilbao og er klar for Manchester United. (Manchester United)

Nå er han klar for United

Sist oppdatert:
Ander Herrera har kjøpt seg ut av kontrakten med Athletic Bilbao.

Det har vært mye fram og tilbake rundt Ander Herrera og overgangen til Manchester United.

Nå bekrefter imidlertid den spanske klubben at spilleren har kjøpt seg ut av kontrakten med baskerne og at han dermed går til Premier League-giganten.

Fra før skal United ha utløst spillerens utkjøpsklausul som ligger på 36 millioner euro.

– Å signere for Manchester United er en drøm som kommer i oppfyllelse. Jeg har spilt på Old Trafford for Athletic Club i Europaligaen og det var et av mine høydepunkter i karrieren så langt, sier 24-åringen til klubbens hjemmeside.

Overgangen så ut til å gå igjennom for flere dager siden, men Athletic satt seg på bakbeina og krevde altså at Herrera skulle betale seg ut av kontrakten i tillegg til overgangssummen som var inne i bildet.

La Liga-ekspert og C More-kommentator Petter Veland har lenge snakket varmt om 24-åringen, som Athletic Bilbao hentet fra Zaragoza i 2011.

- Han er en typisk ballvinner, men det som skiller ham ut, er at han gjør noe konstruktivt med den når han vinner den. Han er en kreativ type som både bidrar offensivt og defensivt. Han er også veldig løpssterk og holder i 90 minutter, er sjelden skadet. Det er en type som har kvaliteter nok til å gå rett inn som en sentral midtbanemakker til Michael Carrick og som jeg tror kan få en veldig stor fremtid i Manchester United, sa Veland om Herrera i fjor sommer.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere