RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Billettene til oppgjøret mellom Strømsgodset og Mjøndalen er utsolgt to dager før kampdag, men den betente kampen regnes ikke som en høyrisiskokamp av NFF.
Billettene til oppgjøret mellom Strømsgodset og Mjøndalen er utsolgt to dager før kampdag, men den betente kampen regnes ikke som en høyrisiskokamp av NFF. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Nå er hatkampen utsolgt

Sist oppdatert:
Billettene til oppgjøret mellom Strømsgodset og Mjøndalen er utsolgt to dager før kampdag, men den betente kampen regnes ikke som en høyrisiskokamp av NFF.

Torsdag formiddag skriver Strømsgodset på sin hjemmeside at det ikke finnes flere billetter til kampen mellom Buskerud-lagene.

Til tross for fullsatt stadion og dyptgående rivalisering, blir ikke kampen sett på som en høyrisikokamp av Norges Fotballforbund (NFF), skriver Drammens Tidende.

Andre nabooppgjør som Vålerenga – Lillestrøm og Molde – Rosenborg befinner seg ofte på listen over den type kamper, og mange hadde derfor forventet at også lørdagens Buskerud-derby skulle bli kategorisert som høyrisiko.

– Ingenting tyder på at det er risikosupportere involvert i denne kampen, sier sikkerhetsrådgiver i NFF, Geir Ellefsen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere