Nå er Modric solgt

Foto: Pa Photos

Kroaten forlater Tottenham og Premier League.

27.08.12 10:52

Det er ingen hemmelighet at Luka Modric har ønsket seg en overgang fra Tottenham til Real Madrid. Etter flere uker med spekulasjoner er det nå klart at han får ønsket sitt i oppfyllelse.

Tottenham er nemlig enig med Real Madrid om en overgang, melder Spurs på sin hjemmeside..

Dyr
Overgangssummen er ikke kjent, men Sky Sports har tidligere hevdet at klubbene nærmet seg enighet om en sum på 23,6 millioner pund, i tillegg til 3,9 millioner pund på et senere tidspunkt.

Luka Modric har lenge vært en ettertraktet spiller, etter å ha imponert stort for Tottenham i løpet av sine fire år på White Hart Lane.

Sist sommer var kroaten koblet til Chelsea, men endte opp med å forbli i Tottenham.

Likevel har han ikke lagt skjul på ønsket om å spille for enda større klubber, og sagaen om hvor Modric spiller den kommende sesongen har engasjert mange.

- Luka har vært en fantastisk spiller for oss og vi ville helst beholde ham, men når han nå først blir solgt, er vi glad for at det er til Real Madrid, sier Tottenham-formann Daniel Levy.

- Real Madrid er en klubb vi nå ser fram imot å jobbe tett sammen med, sier Levy i forbindelse med at Tottenham også har inngått en samarbeidsavtale med spanjolene.

Over 100 kamper
Modric kom til Tottenham i 2008, etter å ha vært innom klubber som Inter Zapresic, Zrinjski og Dinamo Zagreb.

Han har spilt 127 kamper i Premier League og scoret 13 mål. Nå fortsetter altså eventyret i La Liga, der han skal hjelpe José Mourinho med å forsvare seriegullet fra forrige sesong.

- Det sterke forholdet mellom Real og Spurs har lagt grunnlaget for at vi nå har ingått et samarbeid, og sluttført overgangen for Modric, sier Real-president Florentino Perez Rodrigues.

- Vi er storfornøyd med å kunne ønske Luka velkommen hit og vi gleder oss til å jobbe tett med Tottenham de neste årene, sier han videre.

Samarbeidet mellom de to klubbene skal omhandle både spillere, trenere, og komersielle avtaler, og har blitt inngått som en del av avtalen for Modric.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.