RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Nå er Nordkvelle solgt

Sist oppdatert:
Fredrik Nordkvelle reiser hjem til Telemark.

Sent søndag kveld bekrefter Brann på egne hjemmesider at de har solgt 27 år gamle Fredrik Nordkvelle til Tippeliga-klubben Odd.

27-åringen ender dermed opp med 42 kamper og fem mål for Brann etter at han signerte for klubben i 2012 da Bergen-klubben hentet ham fra Strømsgodset.

- Har ikke kommet til sin rett
Brann-trener Rune Skarsfjord sier til klubbens hjemmeside at det er synd at Nordkvelle nå forlater Brann, men at han håper salget vil gi andre spillere flere muligheter på banen.

- Fredrik er en super gutt som jeg har hatt et godt forhold til. Spilleren har mange gode ferdigheter, men vi føler at disse ikke har kommet helt til sin rett hos oss. Noe skyldes skader og overtrening, noe kan skyldes rollen hans på banen. Uansett ønsker vi Fredrik lykke til i Skien og takker ham for sitt gode bidrag, smittende humør og gode treningsholdninger, sier Skarsfjord til Brann.no.

- Samtidig som vi mister en viktig bidragsyter, håper vi at dette kan gi flere sjanser for blant andre Kristoffer Larsen, som vi føler har fått litt for lite spilletid så langt i 2013, sier Brann-treneren.

Hovedpersonen sier selv at han ikke hadde noen planer om å forlate Bergen i sommer.

- Jeg hadde ingen planer om å forlate Brann i sommer, men da tilbudet kom ble det vanskelig å si nei. Jeg har snakket mye med begge klubbene og med familien hjemme, og til slutt bestemte jeg meg for å takke ja. Jeg trives i Brann, men en lang avtale med Odd ble for fristende, sier Nordkvelle.

Forsøker å hente talent
Overgangsvinduet for Tippeligaen stengte søndag kveld og Brann skriver på egne hjemmesider at de har jobbet med å få på plass en ung spiller som kan regnes som et framtidsprosjekt. Klubben skriver videre at de vil komme tilbake med mer informasjon mandag.

- Her snakker vi om lån med opsjon på kjøp, dersom dette er noe vi ønsker å satse videre på, sier Rolf-Magne Walstad, sportslig administrativ ansvarlig i Brann.

Brann kan også opplyse om at Köln-aktuelle Bård Finne blir værende ut sin kontraktstid med Brann, noe som betyr at han forlater Bergen etter sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere