Nå er Riise tilbake på Twitter

TILBAKE: John Arne Riise er på Twitter.

TILBAKE: John Arne Riise er på Twitter. Foto: Montasje (NTB scanpix / Twitter)

Ga seg tilbake i 2012.

I etterkant av landskampen mot Island i 2012, der John Arne Riise kom i fokus for ting han hadde skrevet på sosiale medier, slettet den norske fotballprofilen sin konto på nettsamfunnet Twitter. Nå er han tilbake.

Under brukernavnet JARiiseOffical skal han igjen ha opprettet en profil på nettstedet og fotballprofilen har allerede fått en rekke følere.

- Fram og tilbake er ikke langt. Og jeg er tilbake på Twitter. Altfor glad i å holde meg oppdatert på hva som skjer med tidligere lagkompiser, venner og kjente, skriver den tidligere landslagsspilleren i en kommentar på nettstedet.

Grunnen til at Riise sist ga seg på Twitter var på grunn av at stjernens meldinger på sosiale medier stadig vekk ble slått opp som saker i media.

- Jeg gikk på Twitter for å gi noe tilbake til fansen. Men når det bare blir skriverier og drit ut av ingenting så gidder jeg ikke mer, sa Riise da.

I etterkant varslet den nåværende Kypros-proffen at han også kom til å bli langt mer restriktiv med media og gi færre intervjuer til journalister.

Etter comebacket på Twitter nylig følger Riise kun et fåtall personer. Ishockeyproff Ole-Kristian Tollefsen, MMA-utøver Emil Hulk Meek, og NRK-reporter Dag Erik Pedersen er noen av dem Riise nå følger.

John Arne Riise spiller for tiden i den kyprotiske klubben APOEL.

Han har tidligere spilt for klubber som Monaco, Roma, Liverpool, og Fulham.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag