RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er Sterling i gang!


SITT FØRSTE: Raheem Sterling jublet ellevilt etter å ha scoret sitt første mål for Manchester City.
SITT FØRSTE: Raheem Sterling jublet ellevilt etter å ha scoret sitt første mål for Manchester City. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Raheem Sterling med sitt første for Manchester City.

MANCHESTER CITY - WATFORD 2-0:

De blå fra Manchester fortsatte sin fremragende start på Premier League-sesongen da nyopprykkede Watford ble slått komfortabelt lørdag ettermiddag.

Etter en lite sjanserik førsteomgang, brukte ikke Raheem Sterling mer enn drøyt minutt av den andre på å sende vertene i føringen. Hans første scoring etter rekordovergangen fra Liverpool.

Fernandinho avgjorde kampen ti minutter senere og trygget lagets fjerde seier på rad.

Sjansefattig
Nevnte Sterling var det største lyspunktet hos hjemmelaget før pause og skapte trøbbel fra sin venstrekant flere ganger. Sluttproduktet manglet imidlertid og da City heller ikke klarte å utnytte en stor feil fra Jose Jurado, sto det målløst til pause.

Det gjorde altså Sterling noe med bare sekunder ut i den andre omgangen. Bacary Sagna sendte et perfekt innlegg inn i feltet og engelskmannen kunne enkelt prikke inn sin første scoring.

Etter kampen fikk Sterling velfortjent hyllest av både manager Manuel Pellegrini og TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller.

- Det er ikke bare, bare å komme inn i en ny klubb med de forventningene som er stilt til ham. Men han har virkelig vært med til å bidra fra dag én, noe jeg er virkelig imponert over, sa Møller i TV 2s Premier League-oppsummering.

- Raheem spilte veldig bra. Det var bra for han å score. Han jobbet veldig hardt, og jeg er sikker på at han vil score flere mål, sa Pellegrini.

Doblet og avgjorde
Fernandinho doblet ledelsen fra skrått hold ti minutter senere etter å ha blitt servert av David Silva.

Citys seier både kunne og burde ha vært større, men ineffektivitet gjorde at det med med to mål på Etihad.

10-0 i målforskjell etter fire kamper, lar seg likevel høre på Manchesters blå kant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere