RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: - (YouTube)

Nå feirer de på Island igjen

Sist oppdatert:
Spillerne på islandske Stjarnan har blitt Youtube-yndlinger med sine morsomme målfeiringer. Nå er de i sving igjen.

Oslo (ANB): Spillerne på islandske Stjarnan har blitt Youtube-yndlinger med sine morsomme målfeiringer. Nå er de i sving igjen.

Det begynte med fotografering av en skikkelig monsterlaks, fortsatte med den menneskelige sykkel og deretter kom det et knippe andre elleville varianter.

Mange millioner Youtube-brukere har sett den islandske toppklubbens målfeiringer. Hovedpersonene liker tydeligvis også oppmerksomheten - og smir mens hjernet er varmt.

Gutta har fortsatt å øve inn nye varianter - og bruker for alt vi vet det hele som motivasjon til å score mange mål i hver eneste kamp.

Faktum er i hvert fall at Stjarnan går fra seier til seier om dagen. Forrige helg ble det 3-2 mot Selfoss - og mandag lekte de seg med bunnlaget Haukar. 5-0 sto det før kampen var over.

Og selvfølgelig hadde showgutta noen nye triks å vise fram - i det minste etter to av scoringene.

Stjarnan lukter nå på medalje i den islandske toppserien. Bare tre poeng skiller opp til Fimleikafélag Hafnarfjardar på tredjeplass på tabellen. Samtidig har sistnevnte én kamp til gode.

Les også: Nye elleville feiringer

Se feiringen her:

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere