*Nettavisen* Sport.

Nå går Spurs for Adebayor

Foto: (Reuters/Scanpix)

Om han var mislikt i Arsenal før ...

31.08.10 09:00

Emmanuel Adebayor er svært misfornøyd med spilletiden han får i Manchester City, spesielt etter at 250 millionersmannen Mario Balotelli kom til Eastlands.

Nå kan den tidligere Arsenal-spilleren i stedet ende i Tottenham, om vi skal tro Daily Mirror.

Dårlig start hjemme
Tottenham har ikke scoret på sine to første kamper på hjemmebane i seriestarten. Det tyder på at Tottenhams angrepsrekke ikke er så god som mange kanskje har trodd, og manager Harry Redknapp har lenge jaktet på en forsterkning. Sevillas Luis Fabiano var aktuell, men har nå signert ny kontrakt med den spanske klubben.

Les saken: Tottenham lyktes ikke

Dermed kan løsningen bli å låne godt gasjerte Adebayor fra City. Ifølge Mirror skal Tottenhams formann Daniel Levy ha hatt samtaler på høyeste nivå med City, og han er villig til å betale rundt halvparten av Adebayors ukelønn på i overkant av halvannen million kroner.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Spørsmålet er om City vil slippe en spiller til en av de antatt argeste rivalene til en plass i neste års Mesterliga. De nektet tidligere i sommer å la Craig Bellamy dra til Spurs, og sendte ham i stedet hjem til Cardiff.

Hatet i Arsenal
Emmanuel Adebayor scoret respektable 14 mål på 28 kamper for City i fjor i sin første sesong etter overgangen fra Arsenal.

Perioden i Arsenal endte ille for Adebayor. Fansen på Emirates likte ikke fyren noe særlig til tross for at han scoret 46 mål på 104 kamper, og bedre ble det ikke da han scoret for City mot Arsenal og løp tvers over hele banen for å feire foran Arsenal-fansen. I samme kamp sparket han Arsenals Robin van Persie i fjeset og ble utestengt i tre kamper.

Og mer populær blir han neppe i Arsenal om han skulle trekke på seg den liljehviten drakten til rivalene nedi gata.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.