RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SCORET: Karim Benzema scoret Real Madrids andre mål.
SCORET: Karim Benzema scoret Real Madrids andre mål. (Reuters)

Nå har de 14 seriekamper uten tap

Real Madrid holder følge med rivalene.

NTB: Real Madrid avgjorde søndagens seriekamp mot Getafe i løpet av den første halvtimen. Med 3-0-seier har storklubben like mange poeng som Barcelona og byrival Atlético.

Storseirer for både Barcelona og Atlético i lørdagens kamper gjorde at Real Madrid ikke hadde noe valg: De måtte vinne borte mot Getafe søndag for å holde følge i kampen om ligagullet.

Det ble allerede tidlig i kampen tydelig at Real Madrid ikke kom til å tape. Jese Rodriguez og Karim Benzema ordnet 2-0 før halvtimen var spilt. Luka Modric fastsatte sluttresultatet til 3-0 i annen omgang.

- Det er viktig at vi fortsetter å være solide defensivt. I starten av sesongen slet vi med det, men nå er det mye mer solid. Vi spiller med selvtillit, sa Ancelotti etter kampen.

God form

Med det sikret Real Madrid seg sin 14. strake seriekamp uten tap. Det holder foreløpig til en 3.-plass i spansk 1. divisjon, med samme poengsum som Atlético Madrid og Barcelona. Sistnevnte er øverst av de tre med best målforskjell.

- Jeg håper vi kan fortsette slik, fordi denne perioden av sesongen er veldig viktig. Spillerne er i god form både mentalt og fysisk for tiden, det er bra for de kommende kampene, sa Real Madrid-treneren.

Søndagens kamp var også den ellevte kampen uten å slippe inn mål på de tretten siste kampene for Real Madrid.

Ille ute

For Getafes del var søndagens 0-3-tap den fjerde kampen på rad uten scoring. Samtidig var det deres 10. kamp uten seier. Det betyr at laget nå ligger på 15.-plass, med bare fire poengs margin til Valladolid på nedrykksplass.

Real Betis er fortsatt tabelljumbo. De gjestet Granada i søndagens lunsjkamp og ble sendt hjem uten poeng. Piti ordnet 1-0 til Granada med kampens eneste scoring etter en halvtime.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere