*Nettavisen* Sport.

Nå har Fredheim Holm fått skadesvaret

Daniel Fredheim Holm slapp unna mandagens skumle smell uten alvorlig skade. Foreløpig er det for tidlig å fastslå når Vålerenga-spissen er tilbake på banen.

Daniel Fredheim Holm slapp unna mandagens skumle smell uten alvorlig skade. Foreløpig er det for tidlig å fastslå når Vålerenga-spissen er tilbake på banen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Daniel Fredheim Holm slapp unna mandagens skumle smell uten alvorlig skade. Foreløpig er det for tidlig å fastslå når Vålerenga-spissen er tilbake på banen.

28-åringen måtte av banen på båre tidlig i annen omgang av eliteseriekampen mot Sarpsborg. Liggende helt stille med nakkekrage så det ikke spesielt lovende ut for Holm.

Noe lysere ble situasjonen etter undersøkelser på sykehus. Der ble det slått fast at Holm har unngått brudd i nakken.

– Det ser veldig positivt ut for Daniel. De fant ingenting på de nevrologiske undersøkelsene. Man har konkludert med at det er muskulært, altså en god, gammeldags kink i nakken, sier VIFs informasjonssjef Geir Ove Fidje til NTB.

Klubben opplyser at Holm trolig blir skrevet ut av sykehuset i Fredrikstad tirsdag. Foreløpig er det usikkert når spissen kan spille kamp igjen.

– Det er for tidlig å si noe om ennå. Strømsgodset-kampen (torsdag) kommer nok altfor tett på. Vi må bare se hvordan det går, sier Fidje.

Spark i haken

Etter torsdagens hjemmekamp skal Vålerenga ut mot Stabæk på bortebane mandag.

Også stopperkjempen André Muri fikk seg en ordentlig trøkk i mandagens kamp. Han forklarte at han fikk et spark i haken. Muri gikk tidlig av banen, og i etterkant slet han med synet og følte seg svimmel.

– Når det gjelder Muri, så var han oppegående. Man ønsket å sende ham til en rutineundersøkelse for å sjekke at alt er i orden, opplyser Fidje.

Det er uklart når Muri er tilbake i spill igjen.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.