*Nettavisen* Sport.

Nå har Rekdal penger til spillerkjøp

TO NYE: Kjetil Rekdal får penger til å hente to nye spisser til Vålerenga.

TO NYE: Kjetil Rekdal får penger til å hente to nye spisser til Vålerenga. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Og nå har de hentet ny spiss, melder klubben.

30.01.15 15:06

Etter at Vålerenga kvittet seg med Vidar Örn Kjartansson tidligere i vinter, har klubben vært på utkikk etter erstattere.

Salget av Kjartansson til kinesisk fotball ga noen kjærkomne kroner i klubbkassa, og Kjetil Rekdal uttalte at han ønsket å hente inn et par nye spillere på spissplass.

Etter et styremøte på Valle denne uken, hvor et av temaene var nettopp nye spillere, ble det besluttet at man ønsket å hente inn erstattere.

Klubben har jobbet med å kartlegge spillermarkedet etter forsterkninger, og nå har man et godt grunnlag for å gå videre med jakten.

- Vi har en liste med femten mer eller mindre aktuelle kandidater, med en blanding av både rutinerte og unge, spennende spillere, sier Kjetil Rekdal i en pressemelding på Vålerengas hjemmesider.

Fredag ble det også klart at klubben har hentet inn en ny spiss.

Elías Már Ómarsson fra Island skal være klart for Vålerenga, ifølge klubbens hjemmesider.

- I Elias får vi en angrepsspiller som er et stort talent. Han er ikke en erstatter for Vidar (Kjartansson), men kommer forhåpentlig til å sette sitt prege på ligaen og bli en viktig spiller for oss etter hvert, sier Rekdal.

Klubbens nye spiller kommer fra Keflavik, og han kommer snart til Oslo for å undertegne kontrakten og for å gjennomføre den medisinske testen med klubben.

Styret har gitt Rekdal rom til å hente inn en spiss som skal kunne bekle spissplassne med en gang, og en ung og lovende spiller som er tiltenkt en rolle i fremtiden.

Klubben skal ikke bare hente inn spisser, men det er også gjort tilgjengelig midler til å hente inn en person til som kan bekle en annen posisjon på banen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.