*Nettavisen* Sport.

Nå har Terry bestemt seg

Foto: REUTERS/SCANPIX

John Terry hevder det aldri har vært aktuelt å forlate Chelsea.

26.07.09 19:01

Chelsea-kaptein John Terrys mulige overgang til Manchester City har vært et av de heteste ryktene i sommer.

Underveis har ikke 28-åringen gjort stort for å avkrefte ryktene, og City-manager Mark Hughes har definitivt ikke lagt skjul på sine intensjoner.

Nå legger imidlertid John Terry saken død – og hevder at det aldri var aktuelt med et klubbskifte.

En gang for alle
- Det har vært en del spekulasjoner i det siste om min framtid, og nå vil jeg gjøre det klart en gang for alle: Chelsea er det eneste som betyr noe for meg, og slik har det vært hele tiden. Klubben har også hele veien gjort det klart at det ikke var aktuelt å akseptere et bud på meg, sier Terry til klubbens hjemmeside.

Terry er fullstendig klar over at mange mener han burde sagt fra tidligere.

- Jeg vet mange har etterlyst en uttalelse tidligere. Gjennom hele denne perioden har jeg imidlertid vært i samtaler med klubbeieren og styret, og vi var enige om at jeg skulle komme med en uttalelse når det passet oss, og ikke la oss påvirke utenfra, sier Terry.

Høye ambisjoner
Trolig har samtalene blant annet handlet om Terrys lønn. Selv sier kapteinen han har vært opptatt av å få avklart framtiden til enkelte nøkkelspillere

- Etter diskusjonene vi har hatt, vet jeg at ambisjonene er like høye som de har vært. Ansettelsen av Carlo Ancelotti understreker dette ytterligere. Jeg er sikker på at han vil løfte klubben opp på et nytt nivå, sier John Terry.

(Nettavisen/Reuters)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.