RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har Tevez skaffet ny leilighet

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
- Blir solgt om tre-fire dager, sier Roberto Mancini.

Det har vært voldsomt mye snakk om Carlos Tévez og hans klubbframtid de siste månedene. Nå ser det ut til at det nærmer seg en løsning.

Ifølge italienske Gazzetta dello Sport skal nemlig argentineren ha leid leilighet i Milano.

50.000 kroner
Sportsavisen skriver at Tevez har leid en 250 kvadratmeter stor leilighet og at han skal betale rundt 50.000 kroner i måneden for å bo i motebyen.

Ifølge personen som leier ut leiligheten skal Tevez ha skrevet under på en leiekontrakt som gjelder for 12 måneder.

Både AC Milan og Inter skal ifølge ryktene ha jaktet 27-åringen, men ifølge Tevez' agent skal det bare være førstnevnte klubb som nå er aktuell.

- Vi er nå i Rio for å sluttføre avtalen. Vi har ikke hørt et pip fra Inter siden august, sier Tevez-rådgiver Kia Joorabchian ifølge nyhetsbyrået AP.

- Tre-fire dager
Manchester City-manager Roberto Mancini har tidligere også medgitt at det nå endelig skjer saker og ting rundt den mye omtalte Tevez.

- Når det gjelder Tevez så tror vi at en avtale kan være klar i løpet av tre til fire dager. Vi håper for både vår og Carlos skyld at dette blir noe av, sier City-sjefen.

Mancini er likevel klar på at AC Milan ikke er den eneste klubben som kjemper om spissens underskrift.

- Det er to-tre lag i Italia, ett i Frankrike og ytterligere et annet lag involvert, sier han og sikter til klubber som Milan, Inter, Paris St. Germain og brasilianske Corinthians.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere