RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå har Tippeliga-treneren fått beskjeden han ventet på


FIKK JOBBEN: Trond Fredriksen fortsetter som Aalesund-trener.
FIKK JOBBEN: Trond Fredriksen fortsetter som Aalesund-trener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Trond Fredriksen fortsetter som sjef i Aalesund.

Trond Fredriksen har fått jobben som Aalesund-trener på permanent basis. Han har skrevet under på en treårskontrakt med sunnmøringene.

Fredriksen overtok som midlertidig trener i mai, etter at Harald Aabrekk fikk sparken etter ett poeng på de fire første seriekampene. Det har lenge vært ventet at 38-åringen skulle få fortsette som hovedtrener.

Karl Oskar Fjørtoft blir med videre som assistenttrener. Han har skrevet under på en avtale som strekker seg to år framover.

- Jeg har et brennende ønske om suksess. Jeg forventer at spillerne vil jobbe like hardt som meg for hele tiden å bli bedre i alt vi gjør, og så bra at vi kan ta medalje i serien eller et cupgull igjen, sier Fredriksen i en pressemelding fra klubben.

- Vi mener Trond Fredriksen assistert av Karl Oskar Fjørtoft helt klart er en svært god løsning for AaFK, sier klubbens styreleder Reidar Mjelde.

Aalesund møter Mjøndalen borte i serieavslutningen søndag. Mens bruntrøyene har mye å spille for, kan AaFK maksimalt klatre én plass og bli nummer åtte. Det forutsetter at Tromsø slår Bodø/Glimt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere