*Nettavisen* Sport.

Nå herjer nordmennene i Tyskland

SCORET TO: Håvard Nielsen var sentral for Eintracht Braunschweig, og scoret to mål borte mot Frankfurt. Her header han inn 2-0 like før pause. Foto: (AllOverPress)

Norske spillere scoret alle målene i storseier.

22.11.14 18:13

FRANKFURT - EINTRACHT BRAUNSCHWEIG 0-3:

Eintracht Braunschweig har hatt flere nordmenn i troppen de siste sesongene, og denne sesongen er både Håvard Nielsen, Mushaga Bakenga og Vegar Eggen Hedenstad sentrale for det tyske laget, som jakter opprykk til Bundesligaen.

Søndag kom lagets femte strake seier, og Bakenga og Nielsen sto bak alle scoringene.

- Det var veldig godt å score to mål i dag. Det er ikke ofte det skjer lenger, og det var selvsagt veldig, veldig gøy! forteller en meget fornøyd Nielsen til Nettavisen.

Drømmestart
Gjestene tok en tidlig ledelse etter at Nielsen ble flott frispilt av Eggen Hedenstad.

- Vi fikk en drømmestart og scoret vel etter 29 sekunder. Jeg fikk en fin ball fra venstrekanten, og jeg kom på et flott løp inne i boksen. Jeg chippet ballen forbi keeper, og løp den opp igjen og fikk pirket den over streken fra skrå vinkel, forklarer Nielsen.

Den andre scoringen for spissen kom rett før pause, etter en flott dødball av Eggen Hedenstad.

- Den scoringen var veldig fin. Jeg løp meg fri og headet ballen tilbake i det motsatte hjørnet, forklarer Nielsen.

- Deilig
Landslagsspissen er lettet over at han endelig kom på målscorerlisten i en seriekamp.

- Jeg har ikke scoret på flere kamper, og det har ikke vært noen god følelse. Vi spilte ikke noen spesielt god kamp i dag, men vi scoret på sjansene våre. Spesielt i andreomgangen falt vi veldig bakover i banen, og de spiller til tider rundt oss. Men vi scoret på sjansene våre, og det er strålende med 3-0-seier på bortebane.

Nielsen ble etter hvert byttet ut til fordel for Mushaga Bakenga, og det tok ikke lang tid før trønderen noterte seg for scoring.

- Han var veldig god etter innhoppet, og han hadde en veldig flott scoring. Det var fint for ham at han klarte det, forklarer Nielsen.

Alle de tre nordmennene var lagets mest sentrale spillere lørdag, og Nielsen forteller om god stemning blant de norske spillerne etter kampen.

- Ja, det var veldig god stemning blant oss etter kampen. spesielt for meg med to mål, og med Bakenga sitt ene mål. Vegard hadde også en veldig, veldig fin kamp, forklarer Nielsen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.