*Nettavisen* Sport.

Nå jager Liverpool Chelsea

Liverpool-fansen håper på nye spreke sprell fra sin høyreiste spiss mot Arsenal. Foto: (Scanpix/AFP)

Arsenal og Bolton fikk presset på seg etter at tabellnabo Liverpool litt overraskende la lista høyt mot Watford.

13.01.07 17:22

WATFORD - LIVERPOOL 0-3: Et Liverpoollag tilbake i form lærte Watford en lekse eller to da lagene møttes på Vicarage Road Stadium lørdag. Etter to knusende cup-nederlag for Arsenal og mye kritikk mot Anfield-laget, tok Craig Bellamy og Peter Crouch ansvar og reiste kjerringa.

Craig Bellamy ga de rødkledde ledelsen i 1. omgang etter at nevnte Crouch hadde misset alene med keeper. Den høyreiste spissens skuddforsøk endte i en retur i Steve Finnans føtter. Finnan fant Bellamy foran mål, og sistnevnte kunne enkelt sette inn 1-0. Det var da spilt 33 minutter.

Seks minutter senere var rollene byttet om da Ben Foster i Watford-målet nok en gang måtte gi retur. Denne gangen var det Bellamy som skøyt først, før Crouch sikkert kunne heade inn returen.

Andreomgang var bare drøye to minutter gammel da Bellamy og Crouch punkterer kampen. Walisiske Bellamy la inn til Crouch som enkelt lagde 3-0.

Chelsea neste

John Arne Riise kom på banen i det 77. minutt, og rakk å markere seg blant annet med et knallhardt skudd fra 25 meter. Dessverre for sunnmøringen gikk skuddet et par meter utenfor.

Med lørdagens seier festet Liverpool grepet om 3. plassen i Premier League, som før Arsenal og Bolton spiller sine kamper, har fire poengs forsprang til de to.

Nå møter Liverpool regjerende ligamestre Chelsea på Anfield neste lørdag. - Vi skal gjøre alt vi kan for å ta dem igjen på tabellen. Vi har selvtillitten og det vil bli vanskelig, men det er mulig, sa Liverpool-manager Rafael Benitez til Sky Sports etter kampen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.