RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå jakter Solli tippeligaklubb

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Klubbløse Jan Gunnar Solli håper på Tippeliga-retur.

Jan Gunnar Solli er for øyeblikket klubbløs etter at hans tidligere arbeidsgiver New York Red Bulls ikke benyttet seg av opsjonen på å beholde ham enda ett år.

Den tidligere Odd-, Rosenborg- og Brann-spilleren har de siste månedene sett på muligheten for å finne seg en ny klubb USA. Men ifølge Solli er det nå størst sjanse for at han blir så se i Tippeligaen den kommende sesongen.

- Slik situasjonen er nå, så ser jeg på muligheten for å dra tilbake til Norge, sier Solli til Nettavisen.

- Jeg flytter ut av leiligheten min i New York uansett i slutten av januar. Nå holder jeg meg i form sammen med min tidligere lagkamerat Markus Holgersson, sier den tidligere seriemesteren.

Stresser ikke
- Stresser du med å finne deg en ny klubb?

- Jeg stresser ikke, for jeg er flink til å holde meg i form. Men jeg merker at jeg liker å ha planer og forholde meg til. Jeg har jo vært med en stund nå, men jeg føler jeg har motivasjonen som skal til for å trøkke på i enda noen år. Så får vi se hva som dukker opp, sier Solli.

Solli er den første norske spilleren i Major League Soccer i USA. Han har også tidligere vunnet seriegull med både Rosenborg og Brann hjemme i Norge.

Kan ikke velge og vrake
31-åringen vil foreløpig ikke si noe om hvilke klubber som kan være aktuelle. Men Solli har tidligere fortalt Nettavisen at han ikke tror han kan velge og vrake.

- Jeg er ikke en person som tror jeg kan gå til hvilken klubb jeg vil. Det var ikke kø utenfor døra mi da jeg gikk fra Brann. Så jeg er ydmyk i den prosessen. Men jeg føler meg i bra slag og vet at denne kroppen orker noen mil til, sa Solli til Nettavisen i oktober 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere