RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du ha sex med Ronaldinho

Foto: Reuters/Scanpix

Der noen fotballspillere velger å bruke sitt navn og rykte for å promotere sine egne kles- eller parfymemerker, har brasilianske Ronaldinho valgt å fronte et noe annerledes produkt.

Den nykronede Copa Libertatodes-mesteren, har nemlig sagt seg villig til å fronte en kampanje for kondomer i hjemlandet.

Pakken med kondomene blir prydet med fotballstjernens signatur, samt logoen til hans nåværende klubb Atletico Mineiro.

Pussig nok har den nye kondomserien, som er et samarbeid med FN, fått navnet "Sex Free", mens selve pakken bærer navnet "Eu sou Galo", som er kallenavnet på fotballklubbens supportere.

På sin Facebook-profil skriver Ronaldinho følgende:

«Folkens, et kondom med min signatur har endelig kommet på markedet, i samarbeid med «sports against AIDS».

Brasil har lenge slitt med høye tall når det gjelder AIDS og andre seksuelt overførbare sykdommer, noe som har ført til et stort fokus på kondombruk fra myndighetenes side.

Det er usikkert om det at Ronaldinho og hans fotballklubb fronter det nye kondomet, gjør at andre klubbers supportere velger å holde seg unna.

De som velger å gå til sengs med Ronaldinhos kondom, kan i alle fall føle seg trygge i visshet om at Ronaldinho passer på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere