*Nettavisen* Sport.

Nå kan du kjøpe Mourinhos hemmeligheter

Foto: AFP/Scanpix

Kjenner du en fotballtrener? Her er den perfekte gaven.

20.01.11 01:09

Svært få ser fotballen på samme måte som José Mourinho. Den karismatiske portugiseren har de siste 10 årene markert seg som en av de aller ypperste taktikerne innen sporten.

Både i Porto, Chelsea, og Inter har Real Madrid-treneren oppnådd stor suksess, og hans grundige forberedelser og taktiske disponeringer har etter hvert blitt et kjennemerke.

Og nå kan den som har noen kroner til over få et helt unikt og eksklusivt innblikk i «The Special Ones» måte å tenke fotball på.

På nettstedet CustoJusto.pt - en portugisisk variant av finn.no - har nemlig en av trenerens notatblokker fra tiden i Porto blitt lagt ut for salg.

Notatblokken inneholder Mourinhos skriverier i forkant av møtet mellom Porto og Pacos de Ferreira den 9. mai 2004, og vil koste deg rundt 20.000 kroner.

Her kan du kjøpe notatblokken.

Ifølge nettstedet as.com inneholder notatblokken en skisse av Portos mulige startellever til kampen, taktiske bevegelser for begge lag og en strategi for hvordan Porto skulle temme motstanderens beste spiller.

Porto vant for øvrig kampen 3-1, i en sesong der klubben vant den portugisiske ligaen og Mesterligaen.

Notatblokken ble opprinnelig signert av Mourinho og gitt til en tidligere trenerkollega, og det er nå sønnen til denne kollegaen, Ricardo Fonseca, som nå har lagt den ut for salg.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag