RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kommer TV-serien Vegard Hansen frykter

Se de første klippene av TV-serien om Mjøndalen.

På nyåret starter dokuserien «Alle gutta: Mjøndalen IF» på TV 2 Zebra. I løpet av årets Tippeliga-sesong har det nyopprykkede laget hatt et kamerateam på slep som vil gi TV-seere en nærmere blikk på hva som foregår på treningsfeltet, i garderoben og i privatlivet til flere av spillerne.

En som er svært spent på serien er lagets hovedtrener Vegard Hansen. Han forteller at han nærmest frykter det som skal komme på norske TV-skjermer vinteren 2016. 

​- Jeg har ingen å stå til ansvar for, så vi var ikke noe redde for å la kameraene få bli med over alt. Nå har jeg sett en av episodene, og vet bedre. Fra i fjor høst har jeg gått fra å glede meg, til å bli litt skeptisk, til å grue meg. Til nå, hvor det nærmer seg ren og skjær frykt. For selv om jeg ikke har noen å stå til ansvar for, får det være grenser. Jeg skjeller ut dommere og spillere, skal sparke noen og skyte andre. Jeg er oftest i fistel, i kjelleren eller på alle fire i gresset, sier Hansen.

Mjøndalen rykket som kjent ned allerede året etter at de var tilbake i Tippeligaen, men laget kan likevel se tilbake på enkeltprestasjoner det står stor respekt av.

Og selv om at han frykter hva som kommer, legger Hansen til at han også gleder seg.

​- Det kan bli noe bra også; om det å takle motgang. Om det å reise seg. Og om lagånd, innsats og kameratskap, sier Hansen.

​- Jeg gleder meg til å se, og jeg gruer meg til å se. For jeg vet ikke hva som kommer, men se det skal jeg. Med pute i nærheten, forklarer treneren.

Se traileren til TV-serien øverst i artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere