RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå lever dødens gruppe

Sist oppdatert:
Borussia Dortmund med viktig seier mot Napoli.

BORUSSIA DORTMUND - NAPOLI 3-1:

Borussia Dortmund var avhengig av seier da Napoli kom på besøk til Westfalenstadion tirsdag, og tyskerne leverte varene.

Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 3-1 til hjemmelaget etter scoringer av Marco Reus, Jakub Blaszczykowski og Pierre-Emerick Aubameyang. Lorenzo Insigne reduserte for Napoli.

Tidlig straffe
Gjestene fra Italia fikk en verst tenkelig start på kampen da vertene ble tildelt straffespark etter at Federico Fernández tok et godt tak rundt Robert Lewandowski på en corner.

Marco Reus gjorde ingen feil fra krittmerket, sendte Pepe Reina feil vei og Dortmund i ledelsen etter ti minutter. Både Fernandez og Gonzalo Higuain pådro seg gule kort i forbindelse med straffesituasjonen.

Napoli, som kom fra to strake tap i hjemlig liga, fortsatte å slite mot aggressive tyskere. Minutter etter ledermålet ble Lewandowski spilt alene gjennom med Pepe Reina, men den ellers så sikre polakken, satte ballen utenfor mål.

Vertene var heller ikke ufarlige, og José Maria Callejón var svært nær ved å sette inn utligningen, da han dro av Sven Bender og klinket ballen i stolperota bak en utspilt Roman Weidenfeller.

Ti minutter før pause var det duket for nok en duell mellom Lewandowski og Reina, og nok en gang var det sistnevnte som gikk seirende ut med en flott beinparade.

Dramatikk
Begge lagene fortsatte å by opp til fotballfest i den andre omgangen, men det var nok en gang vertene som scoret først i den andre omgangen.

Etter en stor Napoli-sjanse, slo Borussia Dortmund kontra. Målscorer Reus fant en bedre plassert Blasczykowski, som plasserte ballen vakkert mellom beina på Reina til 2-0.

Da så det ut til å gå mot hjemmeseier, men italienerne ga seg ikke på noen måte.

Kehl misset med et oppspill og traff Behrami, som fikk gitt balen videre til Higuain. Argentineren spilte ballen nydelig gjennom til Insigne, som satte ballen i mål via stolpen.

Nærmere kom imidlertid ikke Napoli. I stedet var det innbytter Pierre-Emerick Aubameyang, som fastsatte sluttresultatet til 3-1 med en lekker chip 12 minutter før slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere