RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Owen Humphreys / Pa Photos

Nå må dere våkne, Tottenham

Sist oppdatert:
Har bare tatt seks poeng på de siste sju ligakampene.

SUNDERLAND - SPURS 0-0: Tottenham Hotspur er fremdeles på tredjeplass i Premier League og har en strålende sjanse til å kvalifisere seg for Champions League.

Samtidig kryper flere lag stadig nærmere.

Påskeaften måtte Tottenham nøye seg med 0-0 borte mot Sunderland, noe som for så vidt ikke er et dårlig resultat. Sunderland har vært blant ligaens beste lag etter at Martin O'Neill overtok managerjobben der i desember.

Det har imidlertid ikke Tottenham vært. På de sju siste ligakampene - hvor 21 poeng ville vært maksimal uttelling - har Spurs bare tatt seks poeng.

Newcastles seier mot Swansea langfredag, og lørdagens poengdeling for Tottenham, betyr at «Skjærene» bare er tre poeng bak Spurs. I tillegg er Newcastle i form, noe Tottenham beviselig ikke er.

Før nyttår ble det tolv seirer, tre uavgjort og tre tap i ligaen for Tottenhams del, men etter årsskiftet har Harry Redknapps utvalgte bare vunnet fem av sine 14 kamper. Borteformen kan vel best beskrives som elendig, ettersom er det blitt null seirer på de sju siste på fremmed gress.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere