RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PAUL ELLIS (Afp)

Nå ryker Palace

Sist oppdatert:
Vi trodde på Crystal Palace lørdag, men tirsdag taper Jonathan Parrs lag. Sjekk dagens andre oddstips.

Delta i Sportspills Facebook-konkurranse og vinn en iPad2!

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1:Kan Arsenal klare det umulige?
Lunsjtrav Drammen: Kai Johansen mot sitt livs sesong
Trav Momarken: KVi må stole på Hjortejegern

Norsk Tipping kommer med to langoddsprogrammer denne uken og det innebærer formidable 117 objekter å bryne seg på denne tirsdagen. Det er full runde i finsk ishockey, siste runde i grunnserien i den svenske eliteserien og andre kamp i de fire norske kvartfinalene i norsk ishockey. I England spilles det full runde i de tre laveste divisjonene, mens det også spilles kamper i fransk Ligue 2. Dessverre er programmet pepret med underbetalte favoritter og det er langt mellom godbitene.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
47. Southampton - Ipswich B 5,10
Etter en sterk borteseier mot Leeds lørdag kveld troner fortsatt Southampton øverst på tabellen i Championship ett poeng foran West Ham og med fem poeng ned til Reading på tredjeplass. Formen viser solide 4-3-0 på de sju siste seriekampene. Kveldens motstander Ipswich er ikke bedre enn nummer fjorten til tross for fem seire på de seks siste seriekampene. Det er slett ikke utenkelig at hjemmelaget får en reaksjon nå og borteseieren prises til voldsomme 5,10. Ipswich er i knallform og til slik odds må de nesten testes. Tirsdagens morsomste langskudd.

20. Evian - Marseille H 3,05
Fransk Ligue 1. Hjemmelaget står med sju poeng på sine tre siste seriekamper og tok en råsterk borteseier mot formsterke St. Etienne lørdag kveld. Nyopprykkerne ligger dermed på 12. plass, men det er kun fire poeng ned til streken. Har slått serietoer Montpellier hjemme denne sesongen og holdt serieleder PSG til uavgjort og står med flotte 6-2-3 på hjemmebane. Marseille er helt ute av det og etter lørdagens hjemmetap for Toulouse er laget falt helt ned på åttendeplass med 39 poeng og har åtte poeng opp til Lille på tredjeplass. Slik oddsen er satt i denne kampen er 3,05 på hjemmeseier meget spennende og et klart langskudd denne tirsdagen.

Dagens avslag
86.Reading - Portsmouth H 1,35
Hjemmelaget er i knallform, men pådro seg flere skader i lørdagens bortetriumf over Millwall. Står med seks strake seire og har kun fire poeng opp til direkte opprykk. Portsmouth tapte 1-3 hjemme mot Middlesbrough og nedrykk ser mer og mer sannsynlig ut. Viktige Luke Varney er i det minste tilbake tirsdag. Reading til 1,35 på hjemmebane, det kan vi ikke ta på alvor og her er det bare å styre unna.

44. Birmingham - Chelsea
Omkamp i FA-cupen mellom to lag som ikke er i form for tiden. Birmingham presterte å rote vekk en 2-0-ledelse hjemme mot Derby lørdag og tapte to viktige poeng i kampen om opprykk. Chelsea gikk på en ny smell borte mot West Bromwich lørdag og dermed var det over og ut for Villa-Boas. Nå er det velkjente Roberto Di Matteo som skal styre skuten. Det er uansett vanskelig å la seg friste av Chelsea-seier, her og denne omkampen får leve i fred for oss.

Dagens spill
52. Coventry - Crystal Palace H 2,30
Vi har foreslått Coventry på hjemmebane med suksess to ganger de siste månedene. I hjemmemøtet med Barnsley i siste hjemmekamp kom riktignok ikke seiersmålet før ett minutt på overtid, men det holder det. Fem av de seks siste hjemmekampene er vunnet og hjemme står laget med 7-4-6. Borte er det fortsatt natta og lørdagens 0-2 tap for Leicester var det fjortende bortetapet for sesongen. Kun tre poeng er hanket inn på bortebane og derfor ligger Coventry under streken med 28 poeng. Det er tre poeng opp til Bristol City over streken.

Crystal Palace innfridde som vårt oddsobjekt hjemme mot Peterborough lørdag og ligger på 13. plass med sine 47 poeng og har kun ått poeng opp til playoff. 6-8-2 på hjemmebane og 6-3-8 på bortebane. Formen er bra med 2-4-0 på de seks siste seriekampene, sterkt med bortepoeng mot West Ham i forrige bortekamp.

Richard Wood og Hermann Hreidarsson er langtidsskadde for hjemmelaget, ellers er det ingen nye fravær. For Palace mangler Nathaniel Clyne og Dean Moxey.

Hjemmelaget har alt å spille for, mens det ligger en reaksjon i luften for Crystal Palace nå. Coventry leverer veldig bra på hjemmebane for tiden og vi spiller Coventry denne tirsdagen. Oddsen for hjemmeseier er 2,30. Gledelig nok kan kampen spilles som singel.

Spilleforslag 2 tirsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 52 Coventry - Crystal Palace 2,30 2,80 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere