RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå scorer han i Europa League, også!

SCORET: Martin Pusic scoret for Esbjerg mot Fiorentina.
SCORET: Martin Pusic scoret for Esbjerg mot Fiorentina. Foto: Claus Fisker (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mens Mohammed Fellah også var på banen.

ESBJERG - FIORENTINA 1-3:

I fjor sommer gikk Mohammed Fellah fra norske Vålerenga til danske Esbjerg. Han begrunnet overgangen med at han gjerne ville spille i europacupen.

Akkurat det ble det imidlertid ikke så mye av i fjor høst. Esbjerg glemte nemlig å registrere Fellah i europacuptroppen og nordmannen måtte dermed vente.

Først når registreringsvinduet igjen var åpnet nå i vinter ble Fellah klar for spill i Europa League og torsdag spilte han fra start mot italienske Fiorentina.

Det gjorde for øvrig også landsmann Magnus Lekven og tidligere tippeligaprofil for Vålerenga, Fredrikstad og Brann, østerrikske Martin Pusic.

Det var likevel laget fra Italia som tok ledelsen allerede i det 8. minutt. Alessandro Matri fan nettet, etter forarbeid av Matias Fernandez.

Esbjerg skulle imidlertid slå tilbake, ved nevnte Pusic.

Spissen scoret i debuten både for VIF og FFK og torsdag scoret han også i debuten for Esbjerg. Etter ti minutters spill var lagene like langt.

Danskenes glede skulle dog bli kortvarig. Klokken viste 15 minutter da Josip Ilicic sendte Fiorentina i ny føring og rett før pause økte gjestene ledelsen.

Liverpool-floppen Alberto Aquilani sto for scoringen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

SPILTE: Mohammed Fellah i aksjon for Esbjerg.


I andre omgang ble det ikke flere scoringer og dermed har det danske laget en svært vanskelig oppgave med å snu dette i returkampen i Italia.

Mushaga Bakenga satt på benken gjennom hele kampen for Esbjerg. Magnus Lekven ble byttet ut etter 72. minutter og erstattet av Jesper Rasmussen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere