RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå ser det mørkt ut, Solbakken

Sist oppdatert:
Nok et mesterligatap for den norske treneren.

GALATASARAY - FC KØBENHAVN 3-1:

Daniel Braaten startet som en av to spisser da Ståle Solbakkens FC København møtte Galatasaray i den tredje gruppespillsrunden i Champions League onsdag. Danskene sto før oppgjøret med kun ett poeng, og med storklubbene Real Madrid og Juventus i samme selskap, ville avansement til åttendedelsfinalen bli vanskelig uten seier over den tyrkiske klubben.

Allerede etter ti minutter begynte det å se mørkt ut for de danske drengene, da Felipe Melo satte inn 1-0 for vertene på Turk Telekom Arena.

FCK kom seg raskt til hektene og presset på for en utligning, men det var isteden Galatasaray, under ledelse av den tidligere Manchester City-manageren Roberto Mancini, som økte ledelsen. Wesley Sneijder fikk ballen på kloss målhold på venstresiden, og kunne enkelt sette inn 2-0 bak et passivt FCK-forsvar.

På overtid i den første omgangen satte Didier Drogba inn 3-0 for vertene, og både kampen og hele Mesterligaen så kjørt ut for den danske klubben.

Mot slutten av kampen fikk FCK med seg et trøstemål, da Claudemir pirket ballen forbi tyrkernes keeper til 3-1, men kvelden ble ellers helmørk for norske Solbakken og hans menn, og med ett poeng etter tre kamper i den knalltøffe gruppen, kan nok FCK rette sitt fulle fokus mot ligagullet i den danske serien.

Galatasaray klatret på sin side til tabellens andreplass, og håpet om å danke ut Juventus lever i beste velgående.

Hvis du gjør individuelle feil, blir du straffet, noe vi ble i første omgang. Ros til Galatasaray. De spilte bra og er et fantastisk lag, sa Solbakken etter kampen, ifølge NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere