RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORNØYD: Josep Guardiola ønsker ikke flere nye spillere inn i sommer.
FORNØYD: Josep Guardiola ønsker ikke flere nye spillere inn i sommer. Foto: Guenter Schiffmann (AFP / NTB scanpix)

Nå sier Guardiola stopp

Bayern München-sjefen er fornøyd.

Bayern München-trener Pep Guardiola er fornøyd med stallen og varsler at det ikke kommer inn nye fjes før overgangsvinduet stenger.

Spanjolen ser ikke behovet for å forsterke Bayern-laget ytterligere. Han må klare seg uten skadde Rafinha og Thiago Alcántara i onsdagens supercupmøte med erkerival Borussia Dortmund. I tillegg er Franck Ribéry usikker.

- Nei, det kommer ingen nye spillere. Thiago, Rafa og Franck kommer alle tilbake. Jeg er fornøyd med stallen vi har nå, sier Guardiola.

Rafinha pådro seg en ankelskade lørdag og er ute en stund framover. Ifølge Guardiola vil Thiago snart være tilbake fra kneskaden han pådro seg i mai. Den spanske midtbanespilleren måtte stå over fotball-VM i Brasil.

- Han ønsker virkelig å komme tilbake så fort som mulig, sier Guardiola.

Bayern-sjefen lover å gi klubbens seks VM-vinnere tid til å komme skikkelig til hektene igjen. Han erkjenner samtidig at han helst skulle hatt flere spillere tilgjengelig som kan spille samtlige minutter i oppgjøret mot Dortmund.

- I øyeblikket har jeg bare åtte-ni spillere som kan spille 90 minutter. Jeg må se an hvem som kan spille og hvor lenge de kan være på banen.

Bayern ble både serie- og cupmester i Tyskland forrige sesong. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere