RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

Nå skal Al-Qaida ha blandet seg inn i Bale-sagaen

Dette må vel være Silly Season på sitt verste?

Gareth Bale har kanskje vært det heteste navnet på ryktebørsen de siste ukene, etter at Real Madrid skal ha vist konkret interesse for Tottenham-spilleren. Waliseren har preget sportsforsidene i både spanske og engelske aviser og nyhetene om Real Madrids interesse for Bale har tydeligvis nådd langt.

- Al-Qaida-leder truer Spurs
Flere italienske medier hevder nemlig mandag at, Ahmed Al Dossarien, en Al Qaida-leder i Jemen, skal ha skrevet et blogginnlegg hvor han truer Tottenham på grunn av overgangssagen om Gareth Bale.

- Samvittighetsløse selgere. Jøder som vil bli straffet av Guds vrede og lyden av våpen for deres grådighet, skriver Al-Qaida-lederen ifølge blant andre italienske Datasport .

Også svenske Aftonbladet videreformidler saken.

Tottenham med jødisk kobling
Bakgrunnen for Al Doassariens uttalelse er trolig Tottenhams kobling med den jødiske befolkningen i London.

Det er uvisst om Tottenham-manager Andre Villas-Boas' siste uttalelser har nådd Al-Qaida lederen, men de vil trolig skuffe Al Dossarien.

Portugiseren fortalte i helgen at Tottenham ikke vil selge Bale og at han fortsatt er en del av klubbens framtidsplaner.

Forhåpentligvis har Al Doassariens uttalelse ikke noe med at en av organisasjonens grunnleggere Osama bin Laden, skal ha vært Arsenal-supporter.

Likevel er siste ord trolig ikke sagt i sagaen om Gareth Bale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere