RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal Barcelona lære av Aalesund

Aalesund representerer hele Norden når de i juni reiser til Barcelona for å holde foredrag om hvordan klubber kan tiltrekke seg publikum.
Aalesund representerer hele Norden når de i juni reiser til Barcelona for å holde foredrag om hvordan klubber kan tiltrekke seg publikum. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Aalesund representerer hele Norden når de i juni reiser til Barcelona for å holde foredrag om hvordan klubber kan tiltrekke seg publikum.

I idrettsverden har mange har latt seg imponere av sunnmørsklubbens måte å inkludere hele lokalbefolkningen. Neste år skal de dele oppskriften med representanter fra Barcelona, Manchester City og flere NHL-klubber, skriver Sunnmørsposten.

– Det blir som Champions League for oss. Det er veldig rart og veldig stort å være i et slikt selskap, sier markedssjef Kjell Slinning til avisen.

De ti utplukkede foredragsholderne i Barcelona representerer hvert sitt spesialområde. Aalesund blir derfor med på å sette dagsorden under det internasjonale forumet for engasjement på idrettsarrangement.

Slinning forteller at mange er imponert over at AaFK fylte 96 prosent av sin stadion fra 2005-2010. Spesielt måten klubben har tiltrukket seg familier imponerer Europas storklubber.

– Jeg snakket med representanten fra Real Madrid om dette, og han var enig i at det viktigste punktet er trygghet. Vi har aldri hatt noen farlige episoder på kamp, forteller Slinning.

– I tillegg må fasilitetene være i orden. Det er mange som eksempelvis ikke oppfyller kravet om antall dametoaletter. Vi har flere dame- enn herretoaletter, fortsetter han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere