RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal Carew spille på lag med Liverpool

PARTNERE: ComeOn-ambassadør John Carew og Liverpool.
PARTNERE: ComeOn-ambassadør John Carew og Liverpool. Foto: ComeOn
Sist oppdatert:
- Jeg trenger en klubb i ryggen, sier John Carew.

Debatten rundt utenlandske spillselskaper har tidvis rast i Norge og profiler som John Arne Riise, Mats Zuccarello Aasen, John Carew og Cathrine Larsåsen har måttet tåle mye kjeft for sine forbindelser med slike selskap.

På grunn av monopolet til Norsk Tipping har det også vært helt umulig for norsk idrett å ta imot finansiering og sponsorpenger fra slike spillselskaper, til tross for at en rekke idretter i Norge sliter tungt med dårlig økonomi.

Spillselskapet ComeOn er blant dem som har ønsket å gå inn med penger i norsk fotball, men ikke fått lov. Nå har de i stedet fått napp andre steder.

- Naturlig
Premier League-klubben Liverpool er ny samarbeidspartner.

- For oss er det naturlig å lete etter samarbeidspartnere innenfor fotball. Dessverre har vi ikke anledning til å sponse norske klubber, men det var likevel viktig for oss å samarbeide med en partner som er populær og godt kjent i Norge. Sånn sett er Liverpool perfekt, sier Paul Myklebust til Nettavisen.

Han er norsk talsmann for ComeOn og påpeker også at den ferske avtalen vil gi fotballfans her til lands en rekke gode Liverpool-relaterte tilbud.

- Denne unike avtalen gir ComeOn eksklusive rettigheter ingen annen i sponsor i Skandinavia har. Fotballfans kan glede seg til mye fremtidig moro som følge av samarbeidet. De to neste årene kan vi faktisk sende norske fotballelskere til hver eneste kamp på Anfield, forklarer Myklebust.

Liverpool har lange tradisjoner i Norge og supporterklubben til det engelske laget her til lands er blant de største med over 38.000 medlemmer.

NY AVTALE: Liverpools Jordan Henderson.

John Carew, som er ambassadør for ComeOn, har tidligere spilt for klubber som Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Roma, Besiktas, Aston Villa og Stoke.

Carew og Gerrard
Nå får den norske profilen spille på lag med Liverpool.

- Liverpool har en helt spesiell plass i norske fotballhjerter og ComeOns samarbeid med klubben vil bare styrke disse båndene. Dessuten trenger jeg jo et lag i ryggen! Og Steven Gerrard er ingen dårlig tilrettelegger, sier han.

Liverpool vil også snart annonsere samarbeidet med det nordiske selskapet i en pressemelding og klubben er godt fornøyd med avtalen.

Det opplyser Liverpools kommersielle sjef, Billy Hogan.

- Vi synes det er topp å kunne innlemme ComeOn i verdens beste fotballfamilie. Liverpool har en stor fanskare i Skandinavia og slike regionale samarbeidsavtaler gjør at fansen kommer nærmere Anfield selv om de fysisk bor langt unna, sier han.

Samarbeidet strekker seg ut 2015/16-sesongen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere