*Nettavisen* Sport.

Nå skal Newcastle angripes

Foto: PA Photos/Scanpix

Vi har gått mot Newcastle flere ganger på slutten, men onsdag gjør vi tvertom og spiller Newcastle til flott odds.

Onsdagens langoddsprogram består av tre kamper fra Premier League og en rekke kamper fra skotsk fotball der det spilles seriefotball i alle ligaen i dag. I tillegg er det finsk ishockey på programmet og det er langt mellom godbitene denne onsdagen. Vi høyner derfor risikoen og går etter et svært godt betalt hjemmelag.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Det ble ellers strålende treff på våre tips 1. nyttårsdag. Det ble tolv rette allerede på årets først dag på vårt største spilleforslag og nesten 2500 kroner tilbake der. I tillegg satt langoddsdobbelen med Cardiff og Blackburn til spreke 3,80 i odds og dermed ble det en innbringende start på 2013.

Dagens langskudd
St. Mirren - Kilmarnock H 2,40
Skotsk eliteserie er omtrent like ustabil som vestlandsværet, men på en onsdag med få alternativer synes vi hjemmeseieren er litt spennende her. St. Mirren fant formen i desember og står med 3-3-1 på sine sju siste seriekamper, det eneste tapet i denne perioden kom borte mot serieleder Celtic (0-2). Lille nyttårsaften tok laget en sterk borteseier mot Dundee United (4-3). Er likevel ikke bedre enn på 10. plass (kun tolv lag i skotsk eliteserie) med sine 24 poeng, men det er tolv poeng ned til Dundee som er eneste lag under streken (kun ett lag rykker ned). Samtidig er det kun tre poeng opp til Kilmarnock på 6. plass. Brukbare 4-2-4 hjemme. Kilmarnock står med 2-2-2 på sine seks siste seriekamper og har helt moderate 3-4-2 på bortebane. Hjemmeseier her betales med 2,40 i odds og det ser ut som onsdagens klart mest interessant langskudd.

Dagens avslag
Chelsea - Queens Park Rangers (0-1) 1,48
Det er ikke mye morsomt å spille på topplagene i Premier League, da oddsene settes så lavt at det ikke finnes noen verdi. Her tilbys vi altså 1,48 for at Chelsea vinner denne med minst to mål. QPR var for all del ursvake hjemme mot Liverpool lørdag (tap 0-3), men fotball er som vi til stadighet repeterer ikke matematikk og denne får Norsk Tipping ha i fred for oss.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens spill
Newcastle - Everton H 2,75

Vi har til stadighet gjentatt vår skepsis til Newcastle denne sesongen og våre spådommer er innfridd. Alan Pardew og Newcastle fikk veldig godt betalt i fjorårssesongen og 5. plassen til slutt var klart i overkant. Denne sesongens har det gått betydelig tyngre og i øyeblikket har Newcastle faktisk kun to poeng ned til Wigan på nedrykksplass. Så dårlige er naturligvis ikke Newcastle, laget har vært hardt rammet av skader denne sesongen.

Everton har i motsetning til tidligere sesonger hatt en veldig flott start på sesongen og er oppe på en flott 6. plass på tabellen og vil avansere til 5. plass med seier her. Var direkte uheldige i hjemmemøtet med Chelsea sist lørdag og hadde fortjent poeng der. 8-9-3 totalt og 3-5-2 på bortebane innebærer at David Moyes og hans lag spiller mye uavgjort.

Newcastle har scoret seks mål tilsammen i bortemøtene med Manchester United og Arsenal i sine to siste, men reist poengløse hjem. Forrige hjemmekamp endte med en fortjent 1-0 seier over QPR og det er ingen tvil om at Newcastle har hevet seg på slutten. Midtstopper Mike Williamson returnerer etter karantene i kveld, dessverre er backen Danny Simpson blitt skadet. På skadelisten er fortsatt spillere som Steven Taylor (f), Yohan Cabaye (m), Ryan Taylor (f), Hatem Ben-Arfa (a) og Jonas Gutierrez (f), men disse har vært ute en stund.

Everton har 3-2-1 på sine seks siste, men har ikke sprudlet like mye som i starten av sesongen. Viktige Marouane Fellaini er tilbake etter tre kampers karantene i kveld, men Darron Gibson, Kevin Mirallas, Tony Hibbert og Seamus Coleman er alle skadet.

Newcastle vant tilsvarende kamp sist sesong 2-1 og dette handler om odds. Vi er ikke enige med bookmakerne og Norsk Tipping som gjør Everton til ganske klar favoritt her og da må vi trå til på spreke 2,75 for hjemmeseieren. Spissduoen Papiss Cisse og Demba Ba er trolig i stand til å vinne denne kampen på egenhånd i kveld og med viktige Williamson tilbake i forsvaret vil laget være styrket defensivt.

Vi angriper dagens klart mest spennende outsider og spiller Newcastle til 2,75 i odds. Vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 231 Newcastle - Everton 2,75 3,00 2,20
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag