RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå skal Scholes hjelpe United

Paul Scholes dukket opp på klubbens treningsanlegg onsdag.
Paul Scholes dukket opp på klubbens treningsanlegg onsdag. Foto: Andrew Yates (Afp)
Enda en Manchester United-legende dukket opp på klubbens treningsanlegg onsdag.

Etter at David Moyes fikk sparken på Old Trafford tirsdag, ble det raskt klart at Ryan Giggs skulle lede laget ut sesongen. Waliseren, som nærmer seg 1000 kamper i den røde drakta, utpekte i sin tur de tidligere United-heltene Nicky Butt og Phil Neville som sine assistenter.

Nå har imidlertid trioen hentet inn ytterligere en United-legende – som skal bistå i den utfordrende situasjonen som har oppstått. Da onsdagens treningsøkt ble innledet på treningsfeltet Carrington, sto nemlig Paul Scholes side ved side med Ryan Giggs.

39-årige Scholes tjente Manchester United trofast gjennom hele sin karriere, og er med sine over 700 kamper en av de rødes fremste spillere noen gang.

2453 kamper
«Det er fantastisk å se Paul Scholes på treningsfeltet her i dag – som assistent for Ryan Giggs, Nicky Butt og Phil Neville», skrev Manchester United på Twitter onsdag formiddag.

Scholes la fotballstøvlene på hylla for første gang i mai 2011, men Sir Alex Ferguson overtalte den lille engelskmannen til å gjøre comeback i januar 2012 for å hjelpe klubben. Etter forrige sesong takket 39-åringen igjen for seg.

Totalt ble Scholes stående med 718 kamper for Manchester United. Bare to spillere har flere: Ryan Giggs (962) og Bobby Charlton (758).

Nå skal altså den tidligere midtbaneeleganten igjen gjøre en innsats for klubbens A-lag – sammen med tre av de øvrige spillerne fra storhetstida under Sir Alex Ferguson. Totalt har kvartetten Giggs, Scholes, Butt og Neville 2453 kamper for Manchester United.

Kjøpe klubb sammen
Og den nevnte kvartetten er ikke ukjent med å involvere seg i fotballprosjekter sammen. I mars ble det kjent at de hadde gått sammen om å kjøpe klubben Salford City FC.

Bak grunnen for å kjøpe klubben, som i øyeblikket ligger på åttende nivå i engelsk fotball, er at de tidligere United-heltene ønsker å lage sin egen talentfabrikk.

P.S! Første oppgave for den midlertidige sportslige ledelsen på Old Trafford er kommende helgs hjemmekamp mot Norwich. (ANB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere