Nå spøker det for Sogndal

ETT POENG: Songdal klarte kun ett poeng hjemme mot Aalesund og ligger fortsatt på nedrykksplass.

ETT POENG: Songdal klarte kun ett poeng hjemme mot Aalesund og ligger fortsatt på nedrykksplass. Foto: Alf Vidar Snæland (NTB scanpix)

Klarte kun ett poeng hjemme mot nedrykksrival.

14.09.14 21:36

SOGNDAL - AALESUND 1-1:

Med åtte serierunder igjen av sesongen ser det ut til at Sogndal må kjempe en kamp for å overleve i Tippeligaen. Saftgutta ligger under streken.

Det er imidlertid jevnt i bunnen og alle poeng teller på veien mot fornyet kontrakt. Søndag fikk Sogndal med seg ett poeng fra møtet med Aalesund, men skal de redde plassen burde laget vinne slike kamper på hjemmebane.

Tangotrøyene fra Sunnmøre kan nemlig heller ikke føle seg trygge på at det blir tippeligaspill neste år. Jan Jönssons menn er fire poeng over nedrykk.

Det kunne sett enda bedre ut om Lekes James' scoring i det 44. minutt på Fosshaugane hadde blitt avgjørende. Jo Nymo Matland slo inn foran mål og ved første stolpe dukket James opp og satte ballen forbi Mathias Dyngeland.

I andre omgang våknet Sogndal for alvor og fikk raskt uttelling. Et innlegg fra høyre fant Christophe Psyche og med låret satte han inn utligningen.

I den resterende delen av kampen var det gjestene fra jugendbyen som hadde et initiativ, men ingen av lagene klarte å avgjøre det hele.

Sogndal ligger fortsatt nest sist på tabellen med sine 21 poeng, mens Aalesund er nummer tolv på tabellen med 25 poeng etter 23 kamper.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.