Gå til sidens hovedinnhold

Nå starter en Real kjøpefest

Juan Miguel Villar Mir nådde ikke fram med sine protester. Mandag ettermiddag ble det klart at Ramon Calderon er Real Madrids nye president. Nå åpnes pengebingen i verdens rikeste fotballklubb.

Allerede søndag kveld var det klart at Calderon hadde vunnet valget, men Villar Mir nektet å godkjenne valgresultatet.

Striden stod om opp mot 10.500 postsendte stemmer som ikke er tatt med i opptellingen. Juan Miguel Villar Mir, som endte på tredjeplass i avstemningen protesterte og klubben turde ikke å innsette Ramon Calderon.

- Gitt situasjonen som oppsto ved valget og den juridiske beslutningen om å trekke de postlagte stemmene, har klubben bestemt å utnevne Ramon Calderon til sin nye president, sa en talsmann for Real Madrid mandag ettermiddag, melder Reuters.

Calderon - 55 år og utdannet jurister - varsler at han kommer til å innfri sine valgløfter fra dag én.

Capello kommer
- Jeg vil representere alle Real Madrid-fans og glede dem ved å sette sammen et så godt lag som overhodet mulig, sier Calderon, og fortsetter:

- Vi starter allerede i kveld, med Fabio Capello som sjef. Han ankommer i kveld, og sammen med Predrag Mijatovic starter han arbeidet med å bygge opp et lag som er i stand til å vinne neste sesong.

Calderon har også varslet at spillere som Cesc Fabregas, Arjen Robben, Kaka og Ruud van Nistelrooy vil komme til klubben.

Henter stjernegalleri
Sistnevnte skal være nærmest en overgang.

- Vi vil prøve å få disse spillerne hit så fort som mulig, slik at de kan være med på hele sesongoppkjrøingen, sier Calderon.

Han varsler også at det vil bli opprydding i dagens spillermateriale i kongens klubb.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken