RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Torsdag møter tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen i retten tiltalt for å ha bitt en politibetjent.
Torsdag møter tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen i retten tiltalt for å ha bitt en politibetjent. Foto: Egil Sande (Nettavisen)

Nå starter rettssaken for Bille Nielsen

Torsdag møter tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen i retten tiltalt for å ha bitt en politibetjent.

Spissen er tiltalt for flere forhold i forbindelse med en bytur København i april 2014. Ifølge tiltalen skal han ha vist støyende og voldelig atferd, blant annet ved å sparke til en sykkel og en parkeringsautomat.

Da politiet kom til stedet skal Nielsen, som nå spiller for franske Evian, ha satt seg til motverge da han ble forsøkt påsatt håndjern. I politibilen skal Nielsen så ha bitt en politibetjent i armen.

Selv har han hele tiden avvist at han bet politibetjenten. Han leverte også inn en klage på politiet, men har nå måttet se saken gå til retten.

Vold mot offentlig tjenestemann har en strafferamme på fengsel i åtte år. Det er dog ikke ventet at en eventuell straff vil være så streng. Lignende tiltaler i Danmark har endt med en straff på opp mot tre måneder i fengsel eller samfunnsstraff.

Også i Trondheim havnet 27-åringen i klammeri med politiet. Han fikk 10.000 kroner i bot etter en episode hvor han spyttet på en pubansatt og slo etter tilfeldige forbipasserende på gata. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere