RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå tar fotballforbundet grep

SENKER PRISENE: I høst blir det billigere å se Joshua King og det norske landslaget i aksjon på Ullevaal.
SENKER PRISENE: I høst blir det billigere å se Joshua King og det norske landslaget i aksjon på Ullevaal. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det blir billigere å se det norske landslaget i aksjon på Ullevaal Stadion i høst.

Norges Fotballforbund senker billettprisene på Ullevaal Stadion og åpner samtidig for å endre prisene underveis i EM-kvalifiseringen.

Etter utbyggingen av Ullevaal, har nasjonalarenaen nå en kapasitet på 27.000 før årets første hjemmekamp - privatlandskampen mot Russland.

- NFF har en klar ambisjon om å vinne tilbake tilskuerne på Ullevaal Stadion. Det gjør vi først og fremst ved å vinne fotballkamper, begeistre publikum og kjempe om EM-billett. Men også ved lavere billettpriser, sier kommunikasjonsdirektør Svein Graff i Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Til privatlandskampen mot Russland koster det 200 kroner for en billett på langsiden, 150 på øvre kortside og 100 på nedre kortside. For barn koster billetten 50 kroner på hele stadion.

Fotballforbundet har ikke fastsatt billettprisen til høstens kvalifiseringskamper mot Italia og Bulgaria, men også her kan publikum regne med nedgang i prisen.

- I fjor la vi en prisstruktur for hele sesongen, blant annet fordi vi solgte sesongkort. Da VM-håpet var ute før den siste hjemmekampen mot Island, slo dette uheldig ut. Nå fastsetter vi prisene underveis i kvalifiseringen, og har en klar ambisjon om å øke tilskuertallene sammenlignet med fjoråret, sier Graff.

Billetter til kampene mot Italia og Bulgaria blir lagt ut for salg ca tre måneder i forveien.

Her er Norges kamper i høst:

31. mai Norge – Russland (privatlandskamp)

9. september: Norge – Italia (EM-kvalifisering)

13. oktober: Norge – Bulgaria (EM-kvalifisering)

P.S. I tillegg blir en privatlandskamp berammet i november.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere