Nå tror Rodgers på gullkamp

Foto: Sang Tan / Ap

- Vi har blitt bedre i alle spillets faser.

13.02.14 11:08

Liverpool ble for noen uker siden fullstendig avskrevet i kampen om Premier League-tittelen.

Manager Brendan Rodgers var en av dem som signaliserte at det først og fremst handler om å sikre Champions League-spill neste sesong.

Nå er nok dette fortsatt det store målet for Merseyside-klubben, men Rodgers innrømmer nå, for første gang i 2014, at de er med i kampen om seriegullet.

- Vi kommer til å fortsette å kjøre på, og jeg mener vi har vist ved mange nok anledninger at vi er et veldig godt lag.

- Vi jager rett bak toppen, men vi er avhengig at lagene foran oss på tabellen avgir poeng for at noe skal skje, sier Rodgers til Sky Sports.

Har tetlagene hjemme
Det faktum at Liverpool har igjen to av tetlagene hjemme på Anfield, gjør Rodgers optimistisk.

- Vi vet vi har igjen Chelsea og Manchester City hjemme. Det ser vi frem til. Vi har vært fremragende på eget gress denne sesongen, men vi må ta én kamp av gangen, legger Rodgers til.

Liverpools overtidsmål mot Fulham på onsdag, åpnet opp gullkampen igjen. Ettersom Chelsea avga poeng borte mot West Bromwich og Arsenal kun klarte uavgjort, er Liverpool kun fire poeng bak toppen.

- Fantastiske foran mål
Rodgers mener den viktigste grunne til at Liverpool nå er så nært toppen, er at de har blitt fryktløse og fantastiske foran mål.

- Da jeg kom til Liverpool, var det største problemet at laget slet med å score mål.

- Nå kan vi reise til hvilken som helst stadion i England og score mål. Torsdagens seier mot Fulham ble en realitet på grunn av vår målteft, og ikke på grunn av forsvarsspillet, sier Liverpool-manageren.

Det er pause i Premier League til helgen, ettersom det spilles FA cup. Liverpool gjester Arsenal på Emirates Stadium på søndag, og får dermed en ny sjanse til å gi juling til Arsène Wengers menn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag