Nå virker Liverpool-sjefen frustrert

Foto: Paul Ellis (Afp)

- Kvalitet koster penger, er Brendan Rodgers' beskjed.

Det har vært en frustrerende sommer for Brendan Rodgers og Liverpool.

Nordiren hentet riktignok inn fire spillere raskt etter sesongslutt, og Iago Aspas, Luis Alberto, Kolo Toure og Simon Mignolet kom inn porten.

Liverpool-manageren har senere også hentet backen Aly Cissokho, men storsigneringer, som Rodgers angivelig har blitt lovet, har uteblitt.

De røde jaktet først Henrikh Mkhitaryan, men han røk til Borussia Dortmund. Senere har klubben også kjempet om Willian, men han velger trolig en annen klubb.

- Ikke forandret
Fenway Sports Group, som eier Liverpool, er klare på at de ikke ønsker å betale overpris for spillere. Naturlig nok, etter et par stygge bomkjøp tidligere.

I dagens fotballmarkedet er det imidlertid vanskelig å holde tritt, om man ikke er villig til å spy ut latterlige summer i overgangssum og lønn til spillerne man ønsker.

Rodgers ser nå ut til å være lei den evige dragkampen mot mer pengesterke klubber, og innrømmer at det kan bli en tøff sesong for Liverpool.

- Situasjonen er den samme. Ikke noe har forandret seg denne uken. Klubbene som er foran oss, har blitt styrket ytterligere, sier han ifølge The Guardian.

- Chelsea har vunnet Champions League (i 2012) og brukt millioner på millioner. Tottenham kan ende opp med å bruke mer enn 90 millioner, og der er ikke engang i Champions League.

- Koster penger
Rodgers har likevel ikke tenkt å gi opp. Nordiren vil gjøre sitt ypperste for å lokke en og annen spiller til Anfield før overgangsvinduet lukkes.

- Dette er en stor, stor utfordring. Det er det ingen tvil om. Men jeg ønsker ikke å gi opp uten kamp. Vi kan ikke akseptere dette, sier Liverpool-sjefen.

- Men det er ingen tvil om at kvalitet koster penger. Vi må sørge for å få kvalitet inn porten. Det vil gi os en mulighet til å komme på fjerdeplass denne sesongen.

Også sist sommer fikk Rodgers begrenset med midler i sommervinduet, og en overgang for spissen Clint Dempsey strandet for eksempel på grunn av et ønske om nøktern pengebruk.

Liverpool vant 1-0 i serieåpningen mot Stoke hjemme på Anfield, og til helgen venter et tøft møte med Aston Villa på Villa Park.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.