RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nådeløs mot egne prestasjoner: - Uakseptabelt


SKUFFET: Manchester Uniteds Juan Mata var ikke i godt humør etter søndagens tap mot Arsenal.
SKUFFET: Manchester Uniteds Juan Mata var ikke i godt humør etter søndagens tap mot Arsenal. Foto: Carl Recine (Reuters)
Juan Mata er ikke fornøyd etter 3-0-tap mot Arsenal.

Manchester United gikk på en helsmell mot Arsenal søndag formiddag der alle tre av Arsenals mål kom etter de første tjue minuttene. Vertene fra London kom stormende ut av blokkene og var overlegne den daværende serielederen.

Manchester United sto med tre seire på rad i Premier League før totalkollapsen mot Arsenal og har siden falt ned på tredjeplass. Over dem på tabellen ligger naboene Manchester City og nettopp Arsenal. På sin personlige blogg er ikke Juan Mata snau i sin kritikk av eget lag.

- Uakseptabelt

Mata har gjort det til en vane å innlede ukene med et blogginnlegg der han snakker om sitt lags prestasjoner, og hva han tenker om fotball generelt. Mandagens innlegg handlet selvfølgelig mest om den dårlige kampen mot Arsenal:

- Før kampen var målet vårt å holde på førsteplassen i Premier League, men det var ikke vår dag slik vi så allerede fra første avspark, skriver Mata.

- Arsenal startet med mer intensitet, scoret kjapt og vi fikk ikke tid til å reagere før de hadde scoret igjen.

Vertene tok tidlig initiativ og scoret ved Alexis Sánchez etter seks minutter før Mesut Özil doblet ledelsen kun minuttet etter. Mata fortviler hans lags inngang til kampen:

- Det hadde ikke engang gått ti minutter og ting så stygt ut. En slik start fra oss er uakseptabel, fortviler Uniteds spanske juvel.

Landslagspause

Resultatet mot «The Gunners» vil nok hjemsøke Manchester United og deres supportere når fotballverden tar en landslagspause den neste uken. Mata er selv tatt ut i Spanias landslagstropp som skal ut i EM-kvalifiseringskamper mot Luxemburg og Ukraina.

Til tross for det grusomme resultatet kommer Mata med en liten lovnad til United-supportere i fremtiden:

- Det eneste jeg kan si er at vi bør ikke spille en slik kamp igjen.

Manchester Uniteds neste kamp i Premier League er borte mot Everton. I fjorårets kamp lå United under 1-0 allerede etter fem minutter, og også den tapte de til slutt 3-0. Så det blir spennende å se om trenden kan snu for Mata og United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere