Gå til sidens hovedinnhold

Nancy: - Vi går til Uefa

Rosenborg ville ikke assosieres med en lignende avtale.

Kilder tett på forhandlingene om Veigar Páll Gunnarsson forteller at Rosenborg ikke kunne assosieres med de opsjonsvariantene Stabæk foreslo, skriver VG.

Jan Jönsson hadde et sterkt ønske om å hente sin tidligere elev til Lerkendal, men det ble klart ganske tidlig i samtalene at løsningene som ble skissert ikke kunne aksepteres.

Rosenborgs opprinnelige bud skal ha vært på 3,5 millioner kroner, noe som kunne stige til rundt fire millioner basert på et visst antall kamper.

Stabæk ville bruke Johan Andersson i handelen, på samme måte som Herman Stengel ble «solgt» til Vålerenga.

Andersson skal ha vært en interessant spiller for Rosenborg, men måten avtalen ble lagt fram på, gjorde det uinteressant å gjennomføre den for RBK.

Bakgrunnen for konflikten er at Nancy har krav på 50 prosent av et videresalg av Veigar Páll Gunnarsson.

Ved å selge Gunnarsson til Vålerenga for én million, samt en opsjon på Herman Stengel for fire millioner, slapp Stabæk å betale to millioner kroner til Nancy.

Den franske toppklubben har varslet at den vil forfølge saken og gå til Uefa om den ikke får pengene, den mener å ha krav på.

- Da går vi til Uefa. Det er to europeiske klubber som er i konflikt. Da får Uefa avgjøre, sier klubbdirektør Nickolas Holveck til VG.

Klubbdirektøren påpeker av videresalgavtalen på 50 prosent var en av hovedårsakene til at Stabæk fikk Gunnarsson så billig som 600.000 kroner.

- Med den økonomiske situasjonen som er i Europa nå, er dette en stor sum. Det er ingen detalj, vi trenger disse pengene.

HTML EMBED
Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger