Nani med sjokkbeskjed til fansen

Foto: Ap/Scanpix

Supervingen vurderer klubbskifte.

02.06.12 13:19

Etter fem år på Old Trafford sier Manchester United-vingen at det kan være aktuelt å flytte på seg.

Det skal være uenighet rundt kontraktsbetingelsene som kan føre til sjokk-exiten. Dette til tross for at spilleren signerte sin nåværende kontrakt for kun to år siden.

Luis Nani forbereder seg for tiden til EM sammen med det portugisiske landslaget, og det er i et intervju med den hjemlige TV-kanalen RTP Nani kommer med den oppsiktsvekkende uttalelsen.

- Vi har presentert våre ønsker, og nå venter agenten min og jeg på et tilbud fra klubben, sier Nani ifølge The Guardian.

Han er allikevel klar på at det også finnes andre grunner til å skifte klubb.

- I løpet av fem år i Manchester United har jeg vunnet alt som er av titler. På dette tidspunktet er jeg fornøyd med situasjonen, men man vet aldri hva fremtiden bringer. Det spilles jo fotball andre steder også, sier han, og lar noe spenning henge igjen i lufta.

I det samme intervjuet forteller Nani om skuffelsen det var å tape Premier League-tittelen på målstreken, og den interne kampen mellom ham og Cristiano Ronaldo.

- Det var en stor skuffelse å tape alt i kampens siste minutter. City hadde all flaksen på sin side. Angående EM kan jeg bare håpe at dette blir mitt mesterskap. Målet mitt er å være den beste på banen.

KONKURRANSE - Vinn EM-ballen:
Vil du vinne EM-ballen som ble testet av LSK-spillerne? Alt du må gjøre for å være med i trekningen, er følgende:

1: Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Sport Nettavisen.

2: Send en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no - merk mailen med «EM-ballen».

Vi trekker en vinner blant de påmeldte, og offentliggjør resultatet på vår Facebook-gruppe den 8. juni. Man må altså være medlem der for å kunne vinne.

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.