RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nanis skade verre enn først antatt

Foto: Paul Ellis (AFP)
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds stjerne kan miste store deler av sesongavslutningen.

Manchester United tapte 3-1 for Liverpool sist helg, og Jamie Carraghers takling som sendte Nani på ut av banen på båre gjorde ikke dagen noe bedre for Alex Ferguson og hans menn.

- Jeg håper jeg vil være tilbake på banen om kort tid, sa imidlertid portugiseren denne uken, og man regnet ikke med at skaden ville være av det langvarige slaget.

Les også: - Nektet å godta Carraghers unnskyldning

Men den gang ei.

Nå viser det seg nemlig at skaden er verre enn antatt, og at Nani kan risikere å måtte vente en hel måned før han er tilbake på banen for Manchester United. Det vil i så fall bety at kantspilleren i tillegg til å miste FA-cupoppgjøret mot Arsenal og Champions League-matchen mot Marseille, også kan gå glipp av tre ligakamper for rødtrøyene.

At skadeoppholdet kan bli lengre enn ventet, skyldes at såret på Nanis venstre legg etter taklingen svulmet opp så mye at Uniteds leger ikke klarte å sy det igjen, skriver Daily Mirror.

Men det finnes likevel gode nyheter for United-fansen.

Antonio Valencia er nemlig på god vei tilbake til kampform, etter at kantspilleren brakk ankelen i Champions League-kampen mot Rangers i september.

Høyrekanten ventes å få spilletid - i det minste som innbytter - allerede i lørdagens cupkamp mot Arsenal, og kan dermed være mannen som erstatter Nani de kommende ukene for Manchester United.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere