*Nettavisen* Sport.

Napoli og Paris Saint-Germain delte poengene i Champions League

Liverpool beholder tabelltoppen i gruppe C.

07.11.18 16:53

NAPOLI - PARIS SAINT-GERMAIN: 1-1

Paris Saint-Germains stjernespekkede lag scoret det første målet mot Napoli i Champions League tirsdag kveld. Juan Bernat scoret åpnings-målet på San Paolo stadion, etter en flott målgivende pasning av vidunderbarnet, Kylian Mbappé.

Senere i kampen fikk Napoli tildelt et straffespark, etter at Gianluigi Guffon meiet ned Napoli-spiller José Callejon. Straffesparket satte Lorenzo Insigne hardt og kontant i mål, bak en sjanseløs Gianluigi Buffon.

Mbappés involvering i Bernats Champions League-mål betyr at franskmannen har vært involvert i 17 mål på hans siste 18 kamper i Champions League (tolv mål og fem assist).

Liverpool får vanskelig oppgave

På grunn av uavgjort resultatet mellom Napoli og PSG leder Liverpool fortsatt gruppe C med seks poeng. Napoli har også seks poeng, men ligger bak «The Reds» på målforskjell. PSG følger hakk i høl, med fem poeng. Røde Stjerne ligger sist med fire poeng.

Selv om Liverpool ligger øverst i gruppe C vil det forsatt bli tøft for Merseyside-laget å avansere videre fra gruppespillet i Champions League. Jürgen Klopps menn har fortsatt til gode å møte begge topplagene, Napoli på Anfield og PSG på Parc des Princes.

Både Napoli og PSG gjenstår å møte det serbiske laget, Røde Stjerne, som er det klart svakeste laget på papiret. Dermed har Liverpool en ulempe med to kamper igjen i CL-gruppespillet.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Les også: Tottenham slo tilbake og vant mot PSV

Tapte mot Røde Stjerne

Tidligere tirsdag ettermiddag ble Røde Stjerne for sterke på hjemmebane for Liverpool, da de gjestet Stadion Rajko Mitic i Champions League-gruppespillet.

Milan Pavkov avgjorde kampen for hjemmelaget med to mål i første omgang. Serberens første mål ble headet i nettmaskene på corner, det andre målet kom etter et utsøkt skudd fra cirka 20 meter.

Liverpool presset på for redusering i andre omgang, men det serbiske laget kastet seg foran Liverpool-skuddene og fikk blokkert mye. Treverket var også flere ganger i veien for Jürgen Klopps menn.

Dermed har det serbiske laget påført Liverpool sitt tredje tap for sesongen. «The Reds» har tidligere tapt mot Napoli i Champions League og Chelsea i ligacupen.

Les mer fra Liverpool-kampen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.