Nasri: - Vi respekterte Barcelona for mye

SER ETTER AVANSEMENT: Samir Nasri mener City hadde for mye respekt for Barcelona i fjor, likevel klarer han ikke skjule sin begeistring for Lionel Messi. FOTO: NTB scanpix.

SER ETTER AVANSEMENT: Samir Nasri mener City hadde for mye respekt for Barcelona i fjor, likevel klarer han ikke skjule sin begeistring for Lionel Messi. FOTO: NTB scanpix. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Franskmannen mener City er klare for å ta steg i Europa.

Manchester City jakter revansj mot Barcelona for fjorårets mesterliga-exit. Samir Nasri mener de lyseblå må kvitte seg med respekten for katalanerne.

- Jeg tror vi respekterte dem for mye. Vi hadde ikke nok erfaring med å spille mot klubber som Barcelona. De vet hvordan de skal spille slike type kamper. De vet hvordan de skal vinne mesterligaen, og det var første gang vi kom gjennom gruppespillet, sa Nasri mandag.

City tapte i fjor 1-4-sammenlagt og måtte vinke farvel til den gjeveste europacupen allerede i åttedelsfinalen.

Har planen klar

Nettopp det skal engelskmennene unngå denne gangen. Franske Nasri har planen klar.

- Det var en for stor kamp. Vi var ikke klare, men dette året er totalt annerledes. Vi vet nå hva vi er kapable til. Vi har ikke noe arr fra forrige gang, og vi skal spille for å vinne, sa vingen.

Han innser likevel at det blir vanskelig å stoppe Lionel Messi, men frykter ingen av de andre Barcelona-spillerne.

- Messi og Cristiano Ronaldo er på deres egen galakse. Men resten, Luis Suárez og Neymar, er på samme nivå som Sergio Agüero. Sergio, når han er i form, kan løfte laget og score mål, sa Nasri.

Skal fascinere fansen

Så langt har ikke Manchester City klarte å fascinere fansen slik de ønsker i mesterligaen. Man har et inntrykk av at Premier League er viktigst. Det håper Nasri en seier mot Barcelona kan gjøre noe med.

- Siden vi har hatt mye suksess i Premier League, er fansen veldig entusiastiske rundt det. I mesterligaen trenger vi å skape vår historie for å få et spesielt forhold til fansen. En kamp mot Barcelona kan være et stort steg, sa Nasri. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.