Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nasri kritiserer Arsenal-fansen

Foto: Ian Kington / AFP
Sist oppdatert:
Samir Nasri liker ikke oppførselen til sine egne supportere.

Samir Nasri har vært linket bort fra Arsenal i lang tid. Franskmannen var heller ikke med i Arsenals serieåpning, da rødtrøyene spilte 0-0 borte mot Newcastle på lørdag.

Ryktebørsen sier at Nasri nærmer seg en overgang til Manchester City, noe som tydeligvis ikke har gått upåaktet hen hos Arsenal-fansen.

Hatsanger mot Nasri
Arsenal-supporterne sang nemlig gjentatte hatsanger om Nasri under Newcastle-kampen, og beskrev franskmannen i mindre heldige ordelag.

Mandag ettermiddag tok Nasri til motmæle via sin twitterkonto.

- Jeg hørte hva fansen sang om meg på lørdag, og det er fullstendig respektløst. Jeg er fortsatt en Arsenal-spiller, skrev han.

Vil beholde Nasri
Twitter-kommentaren kom få timer etter at Arséne Wenger hadde holdt en pressekonferanse, der han fortalte at han ønsker å beholde Nasri ut sesongen.

- Ideelt sett beholder vi Nasri. Vi var i en sterkere posisjon med Fabregas med tanke på kontrakten, så situasjonen er annerledes med Nasri. Vi håper å finne en løsning, sa Wenger.

- Ikke redd for å handle
Arsenal-sjefen har fått mye kritikk for manglende evne til å bruke penger på overgangsmarkedet, og brukte anledningen til å avskrive de siste spillerryktene på Emirates Stadium, som blant annet sier at Carlos Tevez og Shaktar Donetsk-spiller Jadson er på vei til klubben.

- Det jeg kan si er at vi ikke er redde for å bruke penger, men vi må være overbevist om at de vi henter er bedre enn de vi allerede har i stallen, sier Wenger ifølge Eurosport.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!