Nasri kritiserer Arsenal-fansen

Foto: Ian Kington / AFP

Samir Nasri liker ikke oppførselen til sine egne supportere.

15.08.11 17:11

Samir Nasri har vært linket bort fra Arsenal i lang tid. Franskmannen var heller ikke med i Arsenals serieåpning, da rødtrøyene spilte 0-0 borte mot Newcastle på lørdag.

Ryktebørsen sier at Nasri nærmer seg en overgang til Manchester City, noe som tydeligvis ikke har gått upåaktet hen hos Arsenal-fansen.

Hatsanger mot Nasri
Arsenal-supporterne sang nemlig gjentatte hatsanger om Nasri under Newcastle-kampen, og beskrev franskmannen i mindre heldige ordelag.

Mandag ettermiddag tok Nasri til motmæle via sin twitterkonto.

- Jeg hørte hva fansen sang om meg på lørdag, og det er fullstendig respektløst. Jeg er fortsatt en Arsenal-spiller, skrev han.

Vil beholde Nasri
Twitter-kommentaren kom få timer etter at Arséne Wenger hadde holdt en pressekonferanse, der han fortalte at han ønsker å beholde Nasri ut sesongen.

- Ideelt sett beholder vi Nasri. Vi var i en sterkere posisjon med Fabregas med tanke på kontrakten, så situasjonen er annerledes med Nasri. Vi håper å finne en løsning, sa Wenger.

- Ikke redd for å handle
Arsenal-sjefen har fått mye kritikk for manglende evne til å bruke penger på overgangsmarkedet, og brukte anledningen til å avskrive de siste spillerryktene på Emirates Stadium, som blant annet sier at Carlos Tevez og Shaktar Donetsk-spiller Jadson er på vei til klubben.

- Det jeg kan si er at vi ikke er redde for å bruke penger, men vi må være overbevist om at de vi henter er bedre enn de vi allerede har i stallen, sier Wenger ifølge Eurosport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.