RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL NEDERLAND: Morten Thorsby er på vei til nederlandske Herenveen.
TIL NEDERLAND: Morten Thorsby er på vei til nederlandske Herenveen. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Nederlandsk klubb henter Stabæk-spiller

Sist oppdatert:
- Det er utrolig morsomt, sier unggutten.

Morten Thorsby har hatt en god vårsesong for Stabæk og startet fire av bærumsklubbens kamper så langt.

Fredag kveld melder Stabæk på sine hjemmesider at klubben har vært i dialog med nederlandske Hereenveen om en overgang for 18-åringen.

- Etter en intensiv uke har partene nå kommet til enighet, noe begge klubber er fornøyde med, heter det i en pressemelding fra klubben.

Nå gjenstår kun forhandlinger om Thorsbys egen kontrakt med det som trolig blir hans nye arbeidsgiver, samt medisinsk test.

- Denne testen vil finne sted en av de nærmeste dagene og det er først etter at denne er gjennomført at en eventuell overgang blir endelig, skriver klubben.

Thorsby, som er født i 1996, fikk sin Stabæk-debut mot Ranheim forrige sesong og har i år vokst til å bli en viktig bidragsyter.

- Det er utrolig morsomt. Drømmen om å spille i en stor utenlandsk liga er nær ved å gå i oppfyllelse. Det eneste som gjenstår, er den medisinske testen, sier Thorsby til VG.

Ifølge avisen vil overgangssummen ligge på rundt ni millioner kroner.

Thorby kommer til å fullføre videregående skole i Nederland. 

- Jeg føler at jeg går til en klubb som virkelig vil satse på meg, og akkurat som Stabæk er det en utviklingsklubb. Jeg har tenkt veldig nøye gjennom dette, og gleder meg utrolig til å komme i gang. Jeg føler det er et riktig steg for meg, sier Thorsby.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere