RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nedtur for Wolverhampton

Foto: SCANPIX/EPA/SEAN DEMPSEY
Sist oppdatert:
Wolverhampton har vist god form den siste tiden, men i søndagens FA-cup skulle fansen få seg en liten nedtur. West Ham vant 3-1 seier og er videre til FA-cupens 5.runde.

WOLVES - WEST HAM 1-3: Wolverhampton var favoritter etter at de har vist god form den siste tiden. Seieren mot Manchester United og uavgjort mot Liverpool hadde nok gjort at fansen forlangte seier i denne kampen, men fansen skulle gå skuffet hjem.

4 mål etter 30 minutter
Brian Deane lagde 1-0 etter bare fire minutter på et flott skudd. West Ham var farlige ved flere anledninger og bare kvarteret senere økte West Ham til 2-0 ved Marlon Harewood.

Hjemmelaget kom tilbake i kampen bare to minutter senere da Ioan Viorel Ganea var frempå og reduserte til 2-1.

West Ham forsatte å være effektive, og etter en halv time scoret David Connolly på en flott prestasjon. Han driblet seg gjennom på venstresiden av Woves 16. meter, lobbet over Oakes og ga West Ham en konfortabel ledelse ved pause.

Iversen ubenyttet reserve
Andre omgang startet i et roligere tempo enn den første. West Ham hadde lenge full kontroll defensivt. Wolverhampton hadde problemer med å komme seg til de store sjansene.

Målscorer Ganea hadde en kjempesjanse til å score, men skuddmuligheten fra 5 meter gikk rett på keeper. Returen ble skutt utenfor mål. Cameron hadde også en god mulighet til å score, men skuddet gikk på innsiden av stolpen.

Steffen Iversen var ubenyttet reserve for hjemmelaget, som nå kan konsentrere seg helt om å beholde plassen i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere