RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter å innfri Liverpools krav

Foto: PA Photos/Scanpix
Dermed kan Alberto Aquilani returnere til Merseyside.

Alberto Aquilani forsvant til Juventus fra Liverpool i fjor sommer, etter at italienerens første sesong på Anfield hadde blitt preget av mange skader og lite spilletid.

I Serie A har midtbanemannen levert godkjent innsats denne sesongen og Juventus skal være interessert i å gjøre overgangen permanent.

«Den gamle dame» skal imidlertid være lite lystne på å betale den summen de røde fra Merseyside krever for spilleren.

Den italienske klubben skal ha en opsjon på å kjøpe Aquilani fri for rundt 16 millioner pund nå i mai, men ifølge klubbens daglige leder blir dette helt uaktuelt.

Juventus mener at Liverpools krav, for spilleren som kostet Anfield-klubben rundt 18 millioner pund i 2009, er en smule drøyt.

- Vi har en opsjon som må benyttes før den 15. mai, sier Juventus' daglige leder, Giuseppe Marotta, ifølge Sky Sports Italia.

- Vi håper å komme til enighet om en overgang for spilleren, men vi vil ikke betale det Liverpool nå krever for Aquilani, fortsetter han.

Midtbanemannen selv skal også være lysten på å bli i hjemlandet, til tross for at de røde har fått en oppsving i siste halvdel av den inneværende sesongen, under Kenny Dalglish.

Skotten har tidligere antydet han han godt kunne tenke seg en retur for italieneren til Merseyside neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere