RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Nekter å slippe Lescott til City

Stopperen har lagt inn en skriftlig overgangssøknad, men Everton sier fortsatt nei.

En av sommerens store overgangssager har vært Manchester Citys jakt på Joleon Lescott. Everton-stopperen har til stadighet blitt linket til de lyseblå, men Liverpool-klubben har nektet å selge.

To sjenerøse bud på den engelske landslagsmannen har allerede blitt avslått, og til tross for at Lescott selv nå har bedt om bli solgt, nekter Everton å slippe sin velfriserte forsvarsspiller.

- Jeg har alltid sagt at vi ikke har planer om å selge noen, og det har ikke forandret seg, sier Everton-manager David Moyes til klubbens offisielle nettside.

To bud avslått
City skal først ha budt rundt 150 millioner kroner for Lescott, og da det ble avslått, økte de budet til 180 millioner. Everton var altså ikke imponert over pengesekken som Mark Hughes fristet med.

De lyseblå fra Manchester har allerede sikret seg Kolo Toure fra Arsenal denne sommeren, men ønsker seg enda en stopper, og hadde Lescott øverst på ønskelisten, etter at Chelseas John Terry ikke kom.

På landslaget
Lescott er for tiden på reise med det engelske landslaget og forbereder seg til onsdagens landskamp mot Nederland. Han kom til Everton fra Wolves for rundt 60 millioner kroner i juni 2006.

Men selv om Moyes har sagt nei, har City nesten ubegrensede midler, og om de vil ha Lescott til City of Manchester Stadium, kommer det nok et nytt bud, og det spørs hvor lenge Everton har råd til å si nei.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere