Nekter å spille mot City

Foto: Pa Photos/Scanpix

Liverpool skal ha avslått Barcas bud på Javier Mascherano.

23.08.10 20:02

Det har i hele sommer blitt spekulert rundt framtiden til Javier Mascherano i Liverpool, og mandag tydet mye på at Barcelona skulle få fatt i den kortvokste argentinske midtbanespilleren.

Ifølge Sky Sports skal imidlertid Liverpool ha avslått budet som katalanerne skal ha kommet med. Som et resultat av dette nekter Mascherano nå å spille mer i den røde trøyen.

Følg Manchester City - Liverpool LIVE fra 21.00.

Bud på 118 millioner
26-åringen har gjort det klart lenge at han ønsker å forlate England - mye på grunn av at familien ikke trives på balløya. De røde på sin side nekter å slippe spilleren på billigsalg.

Skal man tro hva flere engelske aviser skrev tidligere mandag, så skal midtbanespilleren allerede være enig med Barcelona om sin personlige betingelser, men det gjenstår fortsatt at klubbene kommer til enighet. Spanjolenes siste bud skal ha vært på rundt 118 millioner kroner - samt Alexander Hleb og Martin Caceres.

Liverpool-manager Roy Hodgson har uttalt at han håper å få rundt 240 millioner kroner for spilleren. Med andre ord skal Barcas bud være et stykke unna forlangende rent prismessig.

Stallen til de røde er imidlertid ganske tynn for tiden, og forsterkninger som Hleb og Caceres kunne i utgangspunktet vært kjærkomne, men mye tyder også på at Hodgson helst ønsker å styrke troppen med engelske spillere, eller spillere som er «avlet» opp i England, for å imøtekomme den nye regelen om minst åtte hjemlige spillere i den registrerer 25-mannstroppen.

Hleb og Caceres er også begge ute av laget i Barcelona. Hviterusseren tilbrakte forrige sesong på lån i Stuttgart, mens stopperen fra Uruguay hadde et låneopphold i italienske Juventus.

Lucas Leiva inn
Også Inter og tidligere Liverpool-trener Rafael Benítez skal ha vist interesse for argentineren, men så sent som fredag ble opplyst om at italienerne nå hadde gitt opp den kampen.

Den tidligere West Ham-spilleren spilte fra start og imponerte i 1-1-kampen mot Arsenal i seriepremieren. Han sto imidlertid over europacupkampen mot Trabzonspor på grunn av skade.

Det er ventet at brassen Lucas Leiva erstatter 26-åringen.

Javier Mascherano ble hentet til Anfield av Rafael Benítez i 2007, etter et mislykket opphold i West Ham. Spilleren har også en fortid i brasilianske Corinthians.

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.